Discuții incitante la Insula Iubirii, la Antena 1. Ce s-a întâmplat în episodul 10 din sezonul 5

Discuții fără precedent la Insula Iubirii. Ce s-a întâmplat în episodul 10 din sezonul 5?

Sezonul 5 s-a declarat cel mai papitant dintre toate care au existat până acum. Cele petrecute între ispite și concurenți depășesc imaginația. Ce s-a întâmplat în episodul 10, unde toate măștile au căzut?

Insula iubirii, episodul 10, sezonul 5: Ediția fără măști

Venirea lui Bogdan pe insulă a fost clar evenimentul care a produs cele mai multe bârfe între cei aflați deja în Thailada. Controversatul partener al Giei a ajuns să se sărute nu cu una, nu două, ci cu trei dintre ispite. Prima petrecere la care a luat parte, din cadrul emisiunii, a fost incendiară. De asemenea, nici testimonialele nu s-au lăsat mai prejos. Cu toate că atitudinea sa a fost declarată uimitoare, acesta a ales să nu încerce să se ascundă sau să mintă, astfel că și-a asumat orice gest de pe Purimuntra. Bogdan a venit la testul iubirii cu o relația de 10 ani. Din păcate, a picat în ispită la doar câteva ore de la prezentarea oficială în fața colegilor. După ce a lăsat-o pe Loredana, partenerul Giei i-a făcut o declarație uimitoare Irinei. Bărbatul i-a spus că, deși s-a sărutat cu altă ispită, simte că are o afinitate aparte față de blondină.

Am o afinitate mult mai mare pentru tine. Da, evident, fizic, aș iubi-o pe Loredana zi și noapte, dar parcă mai mult pe tine!  Asta voiam să discut cu tine. Te plac cu adevărat, cu tine sunt încet, timiduț, tandru etc. Ți-ai dori sau ți-ar plăcea ca noi doi să continuăm împreună?”
Bogdan

Concurenții din Insula Iubirii episodul 10, sezonul 5
Concurenții din Insula Iubirii episodul 10, sezonul 5

Minciuna are picioare scurte

Thailanda se pare că i-a făcut pe concurenții din sezonul 5 să nu mai piardă timpul cu minciuni. Ispita Maria s-a hotărât să-i spună adevărul lui Adrian, cel care, după o relație de 5 ani, s-a îndrăgostit de frumoasa roșcată la 5 ore de la primul pas pe insulă. Nici la Minitel nu stau lucrurrile altfel. Geanina și-a vărsat amarul și a spus adevărul despre șantajul la care a fost supusă de către Costas, partenerul ei. „Am câștigat o sumă de bani și de acolo mi-a luat el mașina și a zis că mă are la mână cu asta. Îi e frică să nu vorbesc eu de el, să zic că e un afemeiat și un țăran”, a spus Geanina.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI