Demi Moore arată spectaculos la 61 de ani. Suma colosală pe care a plătit-o ca să se mențină tânără. Câte operații estetice are vedeta

de: Ștefan R. Apostol
10 09. 2024

Este una din cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, cu extrem de multe filme de box office. Dar, la vrsta pe care o are astăzi, Demi Moore arată spectaculos la 61 de ani. Mulți ș-au întrebat cum face să arate și acum la fel de bine, iar tabloidele americane vorbesc despre suma colosală pe care a plătit-o ca să se mențină tânără. Așa s-a aflat, de fapt, câte operații estetice are vedeta.

Demi Moore, un simbol al anilor 80

Într-o perioadă în care Hollywood-ul se reinventa din punct de vedere al filmelor, Demi Moore a devenit un exponent important al perioadei, alături de alți actori ai generației sale.

Frumoasa americancă a atras atenția mai întâi la televiziune, înainte de a deveni un star de cinema la mijlocul anilor 1980. Debutul avea să și-l facă în 1981, în serialul General Hospital, devenind ulterior parte a așa-numitei Brad Pack, o poreclă dată de un jurnalist american unui grup de tineri actori care au apărut frecvent împreună în filme pentru adolescenți din anii 1980.

Grupul de tineri era format din Emilio Estevez, Anthony Michael Hall, Rob Lowe, Andrew McCarthy, Demi Moore, Judd Nelson, Molly Ringwald și Ally Sheedy, majorittea astăzi actori extrem de apreciați și cunoscuți la nivel mondial.

Este perioada de glorie a vedetei, dar și un mariaj extrem de mediatiza, cu celebrul actor Bruce Willis. Cei doi aveau să se căsătorească la începutul anilor 80, dar nu reușeau să sta mai mult de 4 ani împreună, divorțând în 1985, pe vremea când Bruce Willis devenea popular prin rolul său din serialul Moonlighting.

Și că să înțelegem cu adevărat impactul ei asupra cinematografiei aemricane, până la mijlocul anilor 1990, a fost cea mai bine plătită actriță din lume.

Demi Moore arată spectaculos la 61 de ani

Având în spate deja o carieră impresionantă, și cu filme de primă mână, unele chiar controversate, Demi Moore a ajuns la vârsta de 61 de ani, iar fanii spun că arată spectaculos. Arată la fel de radiantă și tânără ca la 20 de ani, și nu este vorba doar de aspectul ei fizic.

Muza de la Hollywood a dovedit că vârsta este doar un număr, ea continuând să atragă atenția pe primul rând al Săptămânii Modei, la premierele pline de vedete și, mai recent, pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes.

Mama a trei copii, Rumer, 35 de ani, Scout, 32 de ani, și Tallulah, 30 de ani, toți din mariajul cu Bruce Willis, pare să fie la apogeul erei modei datorită stilistului ei Brad Goreski. Dar cum rămâne cu aspectul ei fizic? Potrivit unor specialiști, Demi pare să-și fi făcut operații estetice pentru a arăta la fel de incredibil la 61 de ani.

Suma colosală pe care a plătit-o ca să se mențină tânără

Analiștii de la Hollywood sugerează că Demi a investit în proceduri anti-îmbătrânire pentru a-și spori frumusețea naturală.

„Are norocul să fie binecuvântată cu o structură osoasă incredibilă și se pare că și-a făcut un lifting la buze, deoarece putem vedea că buza ei superioară este mai scurtă decât în fotografiile anterioare.”, spun aceștia.

În vârstă de 61 de ani, Demi ar fi suferit operații estetice în valoare de cel puțin 300.000 de dolari, inclusiv implanturi mamare, o operație la nas și o mulțime de proceduri anti-îmbătrânire.

Câte operații estetice are vedeta

De-a lungul anilor, fanii au speculat că a trecut pe sub cuțit, dar în 2007 Demi a negat orice zvon privind chirurgia plastică. Ani mai târziu, speculațiile au început să circule din nou atunci când a defilat pe podiumul Fendi cu o schimbare dramatică a feței.

Dacă ar fi să ne luăm după aceste zvonuri, am putea spune că au fost destul de multe oerpații estetice suferite de vedetă, iar imaginile stau ca mărturie, deși vedeta nega acest lucru.

În 2017, într-un interviu Demi Moore avea să recunoască faptul că dinții ei din față sunt falși după ce i-a pierdut din cauza „stresului”:

„Mi-am tăiat dinții din față. Mi-ar plăcea să spun că a fost skateboarding sau ceva foarte fel de cool.

Dar cred că cred că este ceva care este important de împărtășit, pentru că eu cred că este literalmente, probabil după boli de inima, unul dintre cei mai mari ucigași în America, care este stresul.”, povestea Demi Moore.

Astăzi, chiar dacă a ajuns la 61 de ani, și nu prea a mai apărut în filme, Demi Moore își păstrează statutul de divă, obținut la începutul anilor 90, și arată impecabil.