Demi Moore, apariție incendiară în costum de baie. Cum arată la 59 de ani FOTO

Demi Moore, apariție incendiară în costum de baie. Cum arată la 59 de ani FOTO
Demi Moore, apariție incendiară în costum de baie. Celebra actriță a reușit, într-adevăr, să sfideze trecerea timpului.

Demi Moore, apariție incendiară în costum de baie. Actrița și colaboratoarea Andie Swim și-a petrecut vara cu stil, creându-și amintiri care acum îi dau târcoale. În ciuda faptului că toamna și-a intrat de mult în drepturi, artista a împărtășit cu fanii săi de pe internet câteva fotografii care au devenit rapid virale. Vezi cum arată frumoasa celebritate la 59 de ani.

Demi Moore, apariție incendiară în costum de baie

Demi Moore a ales să ofere un plus de culoare conținutului pe care îl publică pe rețelele sociale. Actrița a făcut publice câteva fotografii care au luat prin surprindere fanii, atât prin eleganța lor, cât și prin senzualitatea formelor armonioase ale corpului vedetei. Aparițiile artistei au făcut ravagii pe internet.

Într-o primă imagine, celebritatea a fost surprinsă într-un costum de baie one-piece. În celelalte fotografii, publicate cu puțin timp în urmă, vedeta apare într-un costum de baie din două piese. Materialele au făcut senzație pe internet. Doar pe Facebook, au existat peste 1.000 de distribuiri ale postării.

În majoritatea pozelor pe care le face la mare, Demi Moore poartă costume de baie de la Andie Swim. Recent, vedeta a mărturisit că are între 400 și 500 de astfel de piese în șifonierele ei. Actrița a fost profund impresionată de eleganța și farmecul costumelor de baie de epocă. Au fost concepute special pentru a face femeile să se simtă „sexy, puternice și confortabil”, potrivit declarațiilor artistei.

„Nu vreau să fiu definită de un număr”

„Manopera este extraordinară. Unele dintre ele… chiar nu poți crede că sunt costume de baie. Cum poate o femeie să se simtă mai bine, mai sext, mai jucăușă, dar să aibă totuși încredere în stilul ei? Ei bine, acesta a fost obiectivul nostru”, a spus Demi Moore, în legătură cu costumele de baie pe care le poartă.

Actrița se pare că a reușit să sfideze vârstă. La fiecare apariție, își pune în evidență cele mai frumoase atuuri fizice, stârnind invidie printre multe femei. Deși îi place stilul de epocă al articolelor pe care le poartă, Demi Moore știe să îl muleze pe personalitatea sa. De fiecare dată, vedeta dă dovadă că are o puternică îmcredere în sine.

„Nu vreau să fiu definită de un număr (se face referire la vârstă – n.r.). Vreau, în schimb, să fiu definită de experiența mea de viață. Ajungi la 59 de ani și deja te gândești că mai ai foarte puțin și atingi 60 de ani. Mă simt foarte liberă. Când mă gândesc la bunica mea… Într-un fel, părea că se resemnează cu vârsta ei. Eu, nu sunt așa”, a spus Demi Moore.

Celebra actriță a transmis public că vrea să experimenteze toate părțile frumoase ale vieții. Acum, se simte mai vie și mai prezentă ca niciodată.