Delia va avea o fetiță?! Testul pe care l-a făcut artista în fața fanilor

Delia va avea o fetiță?! Testul pe care l-a făcut artista în fața fanilor
Delia va avea o fetita Testul pe care l-a facut artista in fata fanilor

Delia și-a luat prin surprindere fanii atunci când i-a anunțat că va avea o fetiță. Deși încă nu a devenit părinte, artista nu exclude această posibilitate, pe viitor. Mai mult de atât, celebra cântăreață este convinsă ca va fi mamă de fată, potrivit unei anumite previziuni. Ce test a făcut blondina în fața internauților.

Cum a aflat Delia că ar putea avea o fiică, în viitor

La 40 de ani, Delia se poate lăuda cu una dintre cele mai strălucite cariere din industria muzicală românească. Blondina și soțul ei, Răzvan Munteanu, au o căsnicie fericită, bazată pe iubire, comunicare, respect și pasiunile pe care cei doi le au în comun, în special cea pentru călătorii.

Deși încă nu a devenit mamă, Delia crede că, în momentul în care va aduce pe lume un copil, va fi o fetiță. De ce? Pentru că artista și-a făcut un test „băbesc” care, potrivit tradițiilor din popor, îți arată ce sex va avea viitorul tău copil.

Tot ce trebuie să faci este să legi un inel de o ață, pe care-l vei pune deasupra palmei. Superstiția spune că atunci când inelul se învârte, acest lucru înseamnă că vei o fetiță. Pe de altă parte, dacă inelul se balansează stânga-dreapta, atunci vei avea un băiețel.

Deîndată ce Delia și-a făcut acest test, în semn de amuzament, inelul atârnat de ață s-a învârtit, semn că jurata de la iUmor va avea o fată, în viitor. Solista s-a filmat și a pus toată povestea pe Instagram, pentru a-și împărtăși entuziasmul cu prietenii săi virtuali.

Ce spune Delia despre conceperea unui copil

Deși a împlinit vârsta de 40 de ani în februarie, Delia spune că nu se simte pregătită să aducă un copil pe lume. Acum ceva timp, artista a explicat care este raționamentul său.

„Mi-e teamă să mă gândesc că aș aduce un copil pe lume. Mi se pare că… Ok, da, nu văd o lume superbă, nu văd o lume ideală. Niciodată nu a fost. Cumva, mă văd genul de părinte.

Nu-mi place în totalitate lumea în care trăim și mi se pare că aduci un copil într-o lume tare nesigură. E nesigur totul și tu aduci un suflet nevinovat într-un mediu nesigur?

Te gândești că la un moment dat că pleacă și că intră cumva, prin diferite portițe în lumea asta despre care vorbesc’’, declara faimoasa Delia, în urmă cu ceva timp.