Câte sute de euro dau Delia și soțul ei pe cazare în Praga. Artista nu se uită la bani

Câte sute de euro dau Delia și soțul ei pe cazare în Praga. Artista nu se uită la bani
Cate sute de euro dau Delia si sotul ei pe cazare in Praga. Artista nu se uita la bani

Delia și Răzvan Munteanu nu se uită la bani atunci când vine vorba de a pleca în una dintre vacanțele lor devenite, deja, celebre. Jurata de la iUmor și soțul ei au plecat, recent, în Praga. Câți bani au plătit pentru o cazare luxoasă în capitala Republicii Cehe.

Cât a plătit Delia o noapte de cazare în Praga

Vocea extraordinară, timbrul special, talentul, eforturile depuse, profesionalismul și carisma sunt doar câteva dintre atuurile care au propulsat-o pe Delia în cariera pe care o are, de mai bine de 20 de ani, în industria muzicală din România.

Succes, faima și banii au venit ca o încunurare a muncii sale, întrucât Delia trăiește cea mai frumoasă și aventuroasă perioadă a vieții sale. Artista câștigă bani frumoși din muzică și televiziune, iar veniturile familiei cresc datorită afacerilor prospere ale partenerului ei de viață.

Pasionată de călătorii și de mici escapade la munte, așa cum o știm, Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, au devenit renumiți pentru destinațiile exotice pe care le aleg pentru vacanțele lor incredibile. Cea mai recentă destinație a fost orașul european Praga.

Pentru că nu se uită în portofel atunci când vrea să-și satisfacă poftele care-i mângâie sufletul, Delia a ales să se cazeze la un hotel de lux din capitala Republicii Cehe.

Potrivit celor de la Wowbiz, la hotelul de cinci stele ales de Delia, un turist trebuie să scoată din buzunar 245 de euro pentru o noapte de cazare, adică 1.200 de lei.

Câte țări va vizita Delia în următoarele luni

Delia și Răzvan Munteanu și-au pregătit vacanțele până-n primăvara anului viitor. Jurata de la iUmor și soțul ei au făcut itinerariul pentru următoarele 8 luni, iar călătoriile implică destinații exotice și

„Urmează să plecăm la munte, în Munții Alpi. După care mergem la plajă, Saint Tropez. După care ne întoarcem, festival, nebunie trei zile, ziua ta apoi. După care plecăm iar în Elveția, după care plecăm în Norvegia, facem trasee.

După care ne întoarcem și urmează Islanda, după care Scoția. După care ne întoarcem, în toamnă mai vedem ce și cum, e posibil să mergem la plajă pe undeva, de unde a plecat toată lumea.

După aceea mergem în New York, după care se face decembrie, avem treabă, în ianuarie mergem în Asia, iar în februarie mergem în Filipine, după care avem concerte de 8 Martie, după care mergem în Singapore, Bali și închidem cu Tokyo.”, a spus Delia pe rețelele sociale.