Cum arată Delia în costum de baie la începutul verii. Imaginile au făcut furori FOTO

Cum arată Delia în costum de baie la începutul verii. Imaginile au făcut furori FOTO
Cum arata Delia Matache in costum de baie in prezent

S-a aflat cum arată cântăreața Delia în costum de baie la începutul verii 2022. Delia i-a șocat pe prietenii săi virtuali zilele trecute cu câteva poze postate pe pagina socială proprie. În fotografiile cu pricina, artista a lăsat să se vadă mai mult decât ar fi trebuit, iar acest aspect nu le-a scăpat celor care o admiră pe cântăreață.

Delia Matache, într-un costum de baie minuscul, acrobații în trambulină. Fanii au văzut mai mult decât trebuia

Pentru că este o doamnă care știe să se distreze, chiar dacă are 40 de ani, Delia Matache a postat pe pagina socială proprie câteva poze în care sare într-o trambulină mare. Ceea ce i-a surprins pe prietenii virtuali ai vedetei a fost vestimentația ei. Jurata de la „iUmor” a purtat un costum de baie minuscul, astfel că s-a putut vedea mai mult decât și-ar fi dorit, probabil, artista.

Delia Matache a demonstrat de nenumărate ori că este o femeie plină de energie și dornică de aventură, tocmai de aceea urmăritorii săi nu au rămas surprinși în momentul în care au descoperit că aceasta știe să sară foarte bine pe trambulină. De asemenea, acrobațiile Deliei Matache au fost imortalizate perfect, iar fotografiile urcate pe Instagram au strâns repede zeci de mii de aprecieri.

Delia Matache are un corp perfect

Costumul de baie pe care vedeta de la Antena 1 a ales să îl poarte la săriturile în trambulină a fost apreciat de majoritatea urmăritorilor săi.

Astfel s-a putut vedea corpul perfect al Deliei, fapt care i-a lăsat pe internauți cu gura căscată, mai ales în momentele în care aceasta încerca să facă tot felul de acrobații.

De ce îi este frică Deliei Matache

Deși pare o fire neînfricată, Delia Matache a vorbit de curând despre una dintre cele mai mari temeri ale sale. Îndrăgita artistă a dezvăluit că se sperie de boală.

Îndrăgita cântăreață a dezvăluit că nu îi place să-i știe pe cei dragi bolnavi, însă același lucru este valabil și în cazul său, pentru că își dorește să fie sănătoasă pentru a-și putea continua activitățile.

Ce-și dorește Delia Matache

„Nu aș putea să fac un clasament, dar cel mai probabil boala. Nu îmi place să îi știu pe cei dragi bolnavi și bineînțeles, îmi doresc și pentru mine să fiu sănătoasă, să pot fi activă și să fac tot ce îmi doresc”, spunea Delia Matache, pentru Playtech.

Nu în ultimul rând, Delia Matache are o viață fericită alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, despre care artista spune că a apărut „fix când trebuia”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Delia (@delia)