Delia și soțul ei au dat o nouă lovitură financiară. Sunt acționari într-o tranzacție de 12 milioane de euro EXCLUSIV

Delia și soțul ei au dat o nouă lovitură financiară. Sunt acționari într-o tranzacție de 12 milioane de euro EXCLUSIV
Delia și soțul ei au dat o nouă lovitură financiară.

Delia Matache și soțul său, Răzvan Munteanu, sunt acționari la One United Properties, unul dintre cei mai activi și productivi dezvoltatori de pe piața imobiliară din capitală. Recent, compania a mai vândut două penthousuri din proiectul One Verdi Park, iar un procent din tranzacția de peste 12 milioane de euro va reveni și artistei și partenerului de viață al acesteia.

Delia și soțul ei au dat o nouă lovitură financiară

Răzvan Munteanu, soțul Deliei Matache, este un om de afaceri extrem de activ. În urmă cu aproximativ șase ani, acesta decidea să investească și în afacerile imobiliare. În prezent, în ciuda crizei financiare din orice domeniu, acesta are câștiguri frumoase cu One United Properties, unde el și artista sunt acționari.

Recent, compania mai sus-menționată a mai vândut două penthouse-uri din proiectul One Verdi Park, un complex aflat în zona de Nord a capitalei, care include două turnuri, de 77 de metri înălțime, iar un procent din tranzacția de peste 12 milioane de euro va reveni și artistei și partenerului de viață al acesteia.

„Noi am cumpărat două penthousuri, în urmă cu doi ani. Acestea din turnul mai subțire sunt ale noastre. Cele două penthouse-uri care mai erau în One Verdi Park și care s-au vândut, nu ne aparțineau. Normal, ca la orice vânzare de apartamente, fiind acționari, avem și noi profittul nostru”, a declarat Răzvan Munteanu pentru playtech.ro.

Ce vor face cu cele două penthouse-uri pe care le dețin

În urmă cu doi ani, cei doi soți cumpărau două penthouse-uri din One Verdi Park, unul dintre acestea costând nu mai puțin de 3 milioane de euro, fiind situat la etajele 19-20 ale unuia dintre cele două turnuri, și având o suprafață de 575 de metri pătrați.

„Încă nu le-am scos la vânzare, nu ne-am hotărât ce vom face. Probabil unul dintre ele îl vom vinde Vor fi gata cam în șase-nouă luni”, ne-a mai spus soțul Deliei, acesta adăugând și faptul că respectiva companie deține nu mai puțin de 12 complexe diferite, cu alte nume.

Fără investiții pentru o casă cu curte

În prezent, Delia și soțul său locuiesc tot într-un penthouse, dar în zona Floreasca, de care sunt foarte mulțumiți, pe care l-au achiziționat în urmă cu mai bine de nouă ani, iar suma plătită a fost de un million de euro. Cei doi nu intenționează să investească însă și într-o casă, la curte.

„Nu investim în așa ceva, lucrăm doar cu One United”, a completat Răzvan Munteanu.

Altfel, acesta a început afacerea cu imobiliare după ce a fost mai întâi client, apoi investitor, iar de câțiva ani a devenit și acționar. Răzvan mai deține și două cluburi în Centrul Vechi, și toate afacerile sale au fost mai tot timpul prospere.

Acesta a fost acționar și la Global Record Music, dar și-a vândut acțiunile în anul 2020, după care i-a făcut Deliei propriul studio de înregistrări. Cei doi soți au ca hobby cățărările pe munte și și-au propus ca în timpul liber să escaladeze cât mai multe vârfuri.

Urmăriți Playtech.ro și pe