Ce rușine a trăit Florin Salam după ce a cântat la ziua soțului Deliei, Răzvan Munteanu

Ce rușine a trăit Florin Salam după ce a cântat la ziua soțului Deliei, Răzvan Munteanu
Ce probleme a întâmpinat Florin Salam la ziua soțului Deliei Matache

Florin Salam este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, așa că are un program extrem de încărcat. Acesta este chemat la tot felul de evenimente și nunți, astfel că reușește să își rotunjească veniturile cu sume fabuloase. Totuși, nu mulți știu ce a pățit la ziua soțului Deliei Matache.

Ce s-a întâmplat la ziua soțului Deliei Matache, Răzvan Munteanu

Florin Salam cere foarte mulți bani pentru a participa la o petrecere privată, însă fanii săi nu se mai uită la sumele fabuloase atunci când își doresc să îl audă cântând live. Mulți abia așteaptă să îl vadă pe cântăreț în acțiune, mai ales atunci când vine vorba despre un eveniment important din viață.

Cântărețul este renumit în țară și peste hotare, așa că a acceptat să întrețină atmosfera la ziua lui Răzvan Munteanu. Delia a organizat o petrecere privată în a doua zi de Crăciun pentru ca soțul ei să fie sărbătorit alături de prietenii apropiați. Cu toate acestea, Florin Salam nu a fost răsplătit cum se cuvine.

Câți bani a primit Florin Salam la ziua soțului Deliei Matache

Cei care au participat la ziua lui Răzvan Munteanu s-au pregătit din timp, mai ales pentru că Florin Salam venea cu formația și atmosfera se anunța una incendiară. Cântărețul cere foarte mulți bani pentru a participa la un eveniment, dar a făcut o excepție pentru respectiva petrecere de pomină.

Totuși, situația se schimbă atunci când petrecerile sunt organizate de oameni cu o situație financiară foarte bună. Acesta reușește să câștige foarte mulți bani din dedicații, însă nu totul a ieșit așa cum își dorea atunci când vine vorba despre petrecerea organizată de Delia în cinstea soțului său.

Probleme la ziua soțului Deliei Matache. Florin Salam a primit o sumă mică de bani pentru spectacolul susținut

Mai exact, Florin Salam a primit 900 de lei pentru spectacolul susținut. Acesta a acceptat să cânte pe gratis pentru prietenii săi, însă nu se aștepta să nu câștige sume mari din dedicații, mai ales pentru că petrecerea a fost organizată chiar de către Delia Matache, potrivit surselor cancan.ro.

În același timp, se pare că glumele s-au ținut lanț în trupa lui Florin Salam după acest episod. Cei care cântă alături de cunoscutul artist ar fi spus că puteau câștiga mai mulți bani dacă rămâneau acasă și își dădeau dedicații între ei, mai ales pentru că suma primită la respectivul eveniment a fost una mică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI