Delia rupe tăcerea despre violența domestică: „Nu sunt străină de situație”

Delia rupe tăcerea despre violența domestică: „Nu sunt străină de situație”
Delia rupe tacerea despre violenta domestica Nu sunt straina de situație

Delia este o persoană asumată și nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume, atunci când ceva o deranjează sau simte că o glumă sau remarcă este deplasată. Deși este conștientă că va atrage și critici, vedeta nu se lasă intimidată de acest lucru. Recent, într-o emisiune de umor, celebra cântăreață a taxat un discurs despre violența domestică asupra femeilor. Iată cum își motivează decizia artista.

Roast-ul care a scos-o din sărite pe Delia

În cadrul finalei „iUmor” din 26 decembrie 2021, difuzată de Antena 1, Delia a intervenit într-o problemă sensibilă: glumele făcute și acceptate de societate despre femeile care ajung victime ale violenței domestice. De ce a simțit solista nevoia să reacționeze? A avut de-a face cu astfel de episoade nefaste? Răspunsurile juratei sunt surprinzătoare.

Vedeta a reacționat la o glumă deplasată

În finala „iUmor”, difuzată pe post chiar de Crăciun, un concurent a făcut mai multe glume deplasate la adresa anumitor vedete din showbiz, care au fost bătute sau agresate. Membră a juriului în cadrul competiției, Delia s-a enervat vizibil la cele auzite și a luat atitudine. Artista a precizat că nu i se pare deloc amuzantă normalizarea violenței, într-o țară care se confruntă constant cu această problemă.

Atitudinea sa a devenit virală pe internet

Reacția blondinei a devenit virală în online și foarte mulți internauți au apreciat abordarea acestui subiect delicat. Într-un interviu recent, vedeta se scuză, spunând că acesta îi este felul. Când ceva nu i se pare în regulă, nu tace și nu se ferește să ia atitudine. Totuși, nu înțelege de ce reacția sa a devenit virală, iar cele în care vorbește despre rasism nu.

„Nu m-am ferit niciodată să am opinii despre lucruri care mi s-au părut exagerate, care nu mi s-au părut la locul lor sau unfair (nr – nedrepte). Am vorbit de fiecare dată când mi s-a părut ceva în neregulă, dar nu s-a viralizat de fiecare dată treaba asta.

Ăsta mi-e comportamentul, ăsta mi-e felul: când ceva nu este în regulă, grăiesc, nu mă abțin, nu mă feresc. Nu știu exact de ce acest video a fost viral și altele nu. Dar de fiecare dată am o reacție și spun ce cred, și nu doar despre violență, ci și despre rasism sau multe alte topicuri”, a precizat Delia, pentru Hot News.

Jurata „iUmor” rupe tăcerea despre violența domestică

Celebra cântăreață spune că nu a fost un copil traumatizat din cauza violenței domestice, dar a simțit presiune din partea profesorilor, a colectivului din care făcea parte. Însă, recunoaște că nu este străină de astfel de situații, dar nu vrea să își amintească, pentru că nu ar ajuta-o cu nimic.

„Nu pot să spun că am fost un copil traumatizat din pricina violenței domestice, dar am cunoscut treaba asta, știu ce înseamnă. Nu-mi dau seama dacă m-a traumatizat real vorbind, habar n-am, nu îmi place să stau să sap adânc, nu m-ar ajuta cu nimic. Însă nu sunt străină de situație și cred că toți cei care suntem cam din aceeași generație cunoaștem atmosfera (să ai profesori severi, tensiunea), tocmai de-asta simt să fim departe de poveștile astea dintr-o perioadă demult apusă”, a mai dezvăluit Delia, jurată „iUmor”.

Singurele momente când se abține de la comentarii

Deși reacționează atunci când ceva nu-i convine, blondina a mărturisit că există momente când este reținută. Mai exact, atunci când, în calitate de jurat „iUmor”, este ținta glumelor. Și atunci intră într-o „joacă.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI