16 ian. 2024 | 17:01

Delia, o nouă vacanţă exotică. Vedeta a plecat în Thailanda, cât plăteşte pentru o noapte de cazare la un resort de lux

Monden
Delia, o nouă vacanţă exotică. Vedeta a plecat în Thailanda, cât plăteşte pentru o noapte de cazare la un resort de lux
Delia, vacanță în Thailanda. Îi priește foarte bine viața pe insulă, însă a și scos din buzunar sume importante de bani pentru a sta aici.

Frigul din România a determinat-o pe Delia să plece în vacanță în Thailanda, de unde a făcut publice mai multe materiale. Cântăreața se distrează de minune în noul concediu exotic. Îi priește foarte bine viața pe insulă, însă a și scos din buzunar sume importante de bani pentru a sta aici. Foto

Unde a ales Delia să se relaxeze la început de an

Nu este nevoie să-i mai facem Deliei nicio introducere. Cântăreața este cunoscută atât de generația tânără din România, cât și de cea de vârstă mijlocie, făcându-se remarcată în spațiul public datorită talentului său muzical inconfundabil.

Delia este o figură prezentă mai mereu pe platformele sociale, unde își ține fanii la curent cu mai tot ce se petrece în viața sa. Dacă nu este pe scenă, sigur lucrează la un nou proiect! Și dacă nu este implicată în nicio chestiune profesională, mai mult ca sigur se relaxează.

Citește și: Ce probleme are Delia în vacanța din Nepal. A ajuns la tabăra de bază de pe Everest

Unde s-a retras, pentru a-și încărca bateriile

Știm deja că Delia este o fană a locurilor fierbinți. Îi place foarte mult să petreacă vacanțe în locații în care soarele acaparează natura de-a-ntregul. Dovadă este chiar faptul că a ales să se refugieze din iarna friguroasă din țară pe o insulă din Thailanda, Koh Samui.

Cântăreața a publicat pe platformele sociale câteva materiale video și fotografii de pe Koh Samui. Așa cum se poate observa și în galeria foto a acestui articol, Delia s-a distrat la maximum în vacanța exotică. Nu a ratat ocazia de a se fotografia în ipostaze care de care mai senzuale.

Reacțiile fanilor la vederea imaginilor

„Ce draci băgați în voi, că sunteți mai bune ca astea tinere…”/ „No, așa da… Păcat să acoperi așa corp cu haine nașpa…👏”/ „Asta e de pe vremea când aveai 18 ani?”, sunt câteva dintre comentariile fanilor care au rămas surprinși de silueta cântăreței.

Bineînțeles, ca de fiecare dată, au existat și voci care au criticat apariția vedetei la resortul de lux la care s-a cazat în vacanța din Thailanda, susținând că o femeie adevărată ar trebui să fie văzută doar de bărbatul său în ipostaze atât de senzuale.

Citește și: Mama Deliei Matache, vacanță de lux. O noapte de cazare, cât o mașină second-hand

Cât costă nopțile de cazare pe Koh Samui

Pe insula Koh Samui, costurile aferente unei vacanțe la un resort de lux sunt destul de piperate. Potrivit informațiilor de pe site-urile de specialitate, prețurile pentru două nopți de cazare pornesc de la suma de 8.154 lei și urcă până la 13.196 lei, taxele fiind incluse.

Știm deja că Delia nu este deloc zgârcită la bani, când vine vorba despre împlinirea dorințelor sale. Mai mult ca sigur, cântăreața a scos din buzunar o sumă totală destul de piperată, dat fiind faptul că petrece pe insula din Thailanda mai mult de doar două zile.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Un restaurant românesc, extindere fără precedent. Se bate cu marile fast food-uri
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
UNGURII au dat deja ordinul. Șoferii români care AU INTERZIS peste graniță. Se aplică de astăzi, 27 aprilie
Capital.ro
Locuri de grătar de 1 mai 2024. Aici poţi face grătar fără să primeşti amendă!
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALCUL pentru PENSIE! ACTELE care SCHIMBĂ totul
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro