Dani Oțil a făcut-o de râs pe Delia Matache. Ce i-a luat și nu i-a mai înapoiat niciodată: „M-a ținut minte”

Dani Oțil a făcut-o de râs pe Delia Matache. Ce i-a luat și nu i-a mai înapoiat niciodată: „M-a ținut minte”
Dani Oțil a făcut-o de râs pe Delia Matache

Dani Oțil a făcut-o de râs pe Delia Matache. Ce i-a luat și nu i-a mai înapoiat niciodată. Dani Oțil a spus la televizor ce anume îi datorează artista, pe care o consideră cea mai bogată din România. Prezentatorul matinalului a urcat pe scena iUmor ca să facă un roast și a făcut dezvăluiri neștiute.

Dani Oțil a făcut-o de râs pe Delia Matache

Dani Oțil a făcut un roast la iUmor, iar în cadrul momentului său acesta a povestit că Delia Matache, pe care o cunoaște de mulți ani, are să-i datoreze o sumă de bani, asta, deși ar fi cea mai bogată artistă din România. Se pare că Dani Oțil nu a uitat acest detaliu și i-a amintit acest lucru juratei iUmor în timpul momentului său.

Dani Oțil a povestit că în urmă cu opt ani, pe când se aflau la filmările de la X Factor, Delia i-a furat o pereche de papuci Crocs, în valoare de 180 de lei. Matinalul nu a uitat, se pare, de asta, și a ținut să îi amintească juratei în timpul momentului său.

„Cu Delia am fost coleg mult timp. Puțină lume știe că Delia îmi este foarte datoare. (…) Nu știu dacă știți, dar dacă adunăm banii pe care Delia i-a făcut din concerte, din drepturi de autor, din concerte, de la „iUmor”, „X Factor”, banii din criptomonedele soțului, este cel mai bogat artist din România.

Cu toate acestea, se bucură la doi crocși care au costat 180 de lei. Filmam pentru „X Factor” ultima oară când mi-am văzut crocșii”, a spus Dani Oțil, în timpul roastului.

Cum a reacționat Delia

Însă artista nu s-a lăsat impresionată de reproșurile lui Dani Oțil și susține că că nici nu o să-i mai returneze, ci vor rămâne în garderoba ei.

„Crocșii! I-am luat niște crocși, odată, pentru că eram în tocuri și nu mai puteam să merg. I-am cerut crocșii ca să ajung acasă în siguranță. Și m-a ținut minte. Erau oribili!”, a spus Delia Matache, în apărarea ei.

Dani Oțil a fost însă și la masa juriului, la iUmor, iar soția sa, Gabriela, a făcut un roast în care a amintit de fosta iubită a lui Dani Oțil, Mihaela Rădulescu.

„Puţină lume ştie că el este foarte romantic. M-a cerut în căsătorie în Columbia, pe o plajă superbă, unde eram doar noi doi, asta pentru că nu mulţi oameni îl suportă.

Nu ştiu de ce a acceptat să vină lângă voi în juriu la „iUmor”. Fiţi convinşi că el vă place foarte tare, deşi nu v-am văzut pe lista de invitaţi la nuntă. Primul invitat pe listă a fost Ristei.

Este adevărat, nu Răzvan, pentru că bunica lui Dani – scuze, bunica lui Dani s-a mutat la Monaco (n.red. – referinţă la Mihaela Rădulescu) – Soacra-mea am vrut să zic.

Soacra mea i-a explicat lui Dani că primul lucru în viaţă, când te însori, este să treci pe listă lăutarii”, a spus Gabriela Prisăcariu Oţil la „iUmor”.

Amintim că Dan Oţil şi Mihaela Rădulescu au avut o relaţie de şase ani, diferenţa de vârstă dintre ei fiind de 11 ani.