Delia, luată cu asalt de fani după ce s-a pozat lângă un Range Rover. Ce i-a scris un tânăr mai… îndrăzneț

Delia, luată cu asalt de fani după ce s-a pozat lângă un Range Rover. Ce i-a scris un tânăr mai... îndrăzneț
Delia, luată cu asalt de fani după ce s-a pozat lângă un Range Rover

Delia s-a fotografiat lângă un autoturism Range Rover și a postat poza pe contul personal de Instagram, unde fanii i-au trimis o mulțime de mesaje. Un admirator mai îndrăzneț i-a scris că are o pereche de căști nou nouțe pentru acest tip de automobil și s-a oferit să i le vândă.

Delia, luată cu asalt de fani după ce s-a pozat lângă un Range Rover

Jurata de la iUmor are o mulțime de fani pe rețelele de socializare și primește zi de zi mesaje de la aceștia. Delia a fost luată cu asalt pe Instagram, după ce a postat o fotografie în care apare lângă un Range Rover de culoare roșie, artista fiind îmbrăcată într-un trening de aceeași culoare. În scurt timp, poza a astrâns peste 20.000 de aprecieri și mesaje.

Foto: Instagram Delia
Foto: Instagram Delia

Un admirator mai îndrăzneț i-a transmis Deliei că are o pereche de căști nou nouțe care se potrivesc mașinii din poza artistei și s-a oferit să i le vândă. „Am o pereche de căști bluetooth pentru radio la Range nou nouțe, în țiplă, de vânzare pe OLX dacă vrei”, i-a scris internautul.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au revenit în această toamnă la Antena 1 în noul sezon din iUmor, emisiunea care va desemna cel mai amuzant și talentat român. Cei trei jurați au apucat să își facă o impresie despre ceea ce îi așteaptă pe telespectatori în cadrul show-ului.

„Dupã o binemeritată pauză, noi, cei trei juraţi, ne-am întors la masa juriului cu forţe proaspete, suntem puşi pe distracţie şi sperăm sã aducem în casele telespectatorilor voie bună. Suntem extrem de fericiţi că în ultimele cinci zile am întâlnit concurenţi minunaţi şi lucrul ăsta este dătător de speranţă”, a declarat Mihai Bendeac.

„Eu mã îmbogăţesc spitirual şi peste încă două sezoane pot să devin psiholog, fără probleme”, a completat Delia.

Urmăriți Playtech.ro și pe