22 ian. 2021 | 13:30

Delia, indignată peste măsură. Ce a pățit celebra cântăreață: ‘Pute tot, nu se poate’

Monden
Delia, indignată peste măsură. Ce a pățit celebra cântăreață: ‘Pute tot, nu se poate’
Delia este revoltată de condițiile din vacanță

Delia este cunoscută pentru escapadele sale în toate colțurile lumii, îndeosebi atunci când agenda îi este goală. Cum anul acesta a fost mai mereu așa, a profitat de timpul liber și a zburat în mijlocul naturii. Însă, în paradis a avut parte și de câteva ambuteiaje, pe care cântăreața le-a devoalat pe rețelele de socializare.

Delia, indignată de condițiile din vacanță. Și-a spus primele impresii pe Internet

Solista s-a arătat revoltată de condițiile rele pe care le-a întâlnit în cea mai recentă vacanță, prezente atât în hotelul în care este cazată, cât și în restul stațiunii. Ea a fost dezgustată de mirosul de aer, pe care l-a comparat cu cel al unui calan.

„Nasolia asta, plină de …n-ai cum cu hotelul ăsta. Superb, poveste, vis. Mi-am adus aminte, aici este frumos ca să vii să faci poze și să pleci. Resortul e minunat în imagini, groaznic în rest. Pute a canalizare și a nu știu a ce, e o mlaștină. Sun țânțari, pute și la capitotlul curățenie stau foarte prost. Nu le place curățenia. Pozele la apus din esturile alea și toată vegetația din zona aia ca design arată foarte bine, adică cine a făcut aia și-a făcut treaba, dar pe mentenanță, asta e altă problemă”, a povestit artista pe Instagram.

„Apa e foarte mișto, e apa pe care mi-am dorit-o. Nu vă mai dau niciun sfat, mergeți să vă plimbați une vreți. Dacă vreți să încercați Mexic, mergeți în Mexic. Nu îmi pasă, nu vă mai zic nimic. E bine, e rău, nu vă mai arăt nimic. Unii se supără că de ce zic de rău de Cancun, că de ce zic nasoale de Tulum de alea, de alea. Zic că sunt sinceră și vă zic că poate, nu știu…Am zis că nu mai zic nimic, dar îmi vine să zic acum. Puteam să pun doar locurile drăguțe, să pun locurile superbe filmat din unghiuri drăguțe”, a mai spus ea.

Începutul de carieră

Delia nu a fost Delia de la punctul zero, ci a fost ”N&D”, adică Nick și Delia. Cel care se remarca de regulă din cuplul lor era Nick, care se împiedica și cădea deseori pe scenă. Pe de altă parte, Delia era o puștoaică plăcută, blondă, voluptoasă, cu ochi pătrunzători. Deși începutul nu a pus-o atât de mult în valoare, evoluția ei a fost fulminantă.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Capital.ro
Weekendul de Florii, în București. Străzi Deschise, concerte, târguri, expoziții în perioada 26 - 28 aprilie 2024
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
BANII de PENSIE sunt GATA! Marcel Boloș a CONFIRMAT OFICIAL
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro