Delia, apariție de senzație în noul videoclip. Ce a făcut artista la filmări VIDEO

Apariție de senzație pentru Delia! Artista a revenit în atenția fanilor cu un nou videoclip, lansat pentru piesa Dragoste cu dinți. Cântăreața apare într-o formă de zile mari, iar versurile melodiei aduc emoție, pasiune și vorbesc despre acea iubire care rămâne vie în ciuda timpului care trece.

Delia lansează „Dragoste cu dinți”

Delia le-a pregătit fanilor ei o nouă melodie. O piesă care vorbește despre emoție, pasiune, acea iubire care rămâne vie și după mulți ani. Acesta este mesajul celei mai noi piese a Deliei – „Dragoste cu dinți”.

Piesa a fost compusă de artistă și produsă împreună cu Alex Cotoi, cu care a mai colaborat pentru „Viața la țară”, „Rămâi”, „Weekend”.

Videoclipul a fost filmat și regizat de Bogdan Daragiu, producție video Loops Production, iar echipa de beauty a Deliei a fost formată din Andra Manea (make-up), Sorin Stratulat (hair) și Hilke Muslim (styling).

Artista a lansat de curând și „Viața la țară”, dar și single-ul „Rămâi” în colaborare cu The Motans, o piesă care a fost imediat îndrăgită de public, o poveste de dragoste emoționantă, intensă, cu un videoclip puternic și sensibil în același timp.

Poze și imagini video de la filmări a postat și cântăreața pe rețelele de socializare.

 

 

View this post on Instagram

 

#lol #nuclipim @daragiu @stratulatsorin @andramanea

A post shared by Delia (@delia) on

Noul videoclip este unul de imagine, în care vedeta schimbă mai multe ținute și abordează diferite coafuri.

Delia, cel mai mare turneu din România

Artista se poate mândri cu cel mai mare turneu din România din ultimii 30 de ani, „Acadelia”, iar toamna aceasta va urma cea de-a doua parte a show-ului, care va pune alte orașe pe harta turneului. Clujul și Chișinăul vor avea parte de senzații dulci, urmând ca alte locații să fie stabilite.

Început anul trecut în noiembrie, la Sala Palatului din București, cu trei seri de spectacol total, conceptul original al Deliei a continuat în prima parte a acestui an în cele mai importante orașe din țară: Timișoara, Craiova, Târgu Jiu, Galați, Buzău, Bacău, Piatra Neamț, Brașov, Iași, Sibiu, Târgu Mureș, Baia Mare, Oradea, dar a ajuns și peste hotare, la celebra Indigo O2 Arena din Londra.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI