15 iul. 2024 | 12:42

Delia, apariția verii în piscină! Costumul de baie minuscul a atras toate privirile când diva s-a întors cu spatele VIDEO

Monden
Delia, apariția verii în piscină! Costumul de baie minuscul a atras toate privirile când diva s-a întors cu spatele VIDEO

La cei 43 de ani, celebra Delia Matache a demonstrat că este într-adevăr o femeie cu forme voluptoase, și nu de puține ori a reușit să-și surprindă fanii în ipostaze incendiare. Dar, deși nu mai era nevoie, Delia a avut apariția verii în piscină, iar costumul de baie minuscul a atras toate privirile când diva s-a întors cu spatele.

S-au încins spiritele, după ce Delia a avut apariția verii în piscină

Dacă la ultimele sale apariții, vedeta a încercat să pară ceva mai decentă în apariții, de data asta a reușit să încingă spiritele cu adevărat, după ce a publicat cele mai recente imagini pe contul său de Instagram.

Delia Matache are parte de un scandal in familie

Delia Matache

Cu alte cuvinte fanii au asistat la o nouă apariție incendiară a artistei pe rețelele de socializare. Nu a durat mult până când au apărut și comentariile pe marginea pozelor publicate de Delia, unii dintre ei scriind „Arată femeia la 40 cum și-ar dori altele la 20!!!” (vezi galeria) Într-un costum de baie minuscul, Delia a atras toate privirile când s-a întors cu spatele, arătându-și formele.

Diva nu este la prima „abatere” de acest fel

Genul acesta de imagini provocatoare nu sunt la prima lor apariție. Undeva pe la începutul lunii iunie, Delia publica alte câteva ipostaze, și tot într-un costum de baie, dar prin care s-a văzut prea mult.

Și la acel moment vedeta reușea să-și atragă comentarii, unele laudative, altele puțin ironice, dar efectul a fost exact cel scontat de vedetă. La acel moment artista a postat la InstaStory o imagine cu ea într-un costum de baie leopard, minuscul, care a lăsat la vedere o parte din sâni.

De altfel, se știe că Deliei nu îi place să se conformeze unor tipare sau să își impună limite. Un alt aspect recunoscut de vedetă este și că nu își propune să placă tuturor.

Delia a recunoscut că suferă de 4 boli

Dar, în spatele zâmbetului ei și a aparițiilor incendiare există și multă suferință. Nu de mult, într-un moment de sinceritate absolută, Delia a recunoscut că suferă de 4 boli, printre acestea se numără și ADHD, o tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție.

Delia a împlinit 43 de ani

În general, o persoană cu ADHD prezintă diferențe în dezvoltarea și activitatea creierului care afectează atenția, capacitatea de a sta locului și autocontrolul, și poate afecta o persoană acasă și în relațiile sociale. Deși autodiagnosticată cu această afecțiune, artista a mai recunoscut că suferă de misofonie, anxietate și sindromul Peter Pan.