Delia a fost la un pas de moarte. Clipele cumplite prin care a trecut: ”Puțină panică”

Delia a fost la un pas de moarte. Clipele cumplite prin care a trecut: ”Puțină panică”
Ce a patit Delia Matache

Delia  afost la un pas de tragedie într-una dintre vacanțele sale prin lume. Delia Matache și soțul ei au tras o speritură zdeavănă, în timp ce se aflau în Austria.

Delia a fost la un pas de moarte

Ceea ce trebuia să fie o vacanță de relaxare, în Austria, putea să se termine rău pentru cei doi. Cu toate că totul s-a terminat doar cu câteva zgârieturi și o sperietură, amintirea evenimentului îi mai ”bântuie” și acum. Amatori fiind ai excursiilor la munte, artista a fost la un pas să cadă în gol, din cauza faptului că nu a respectat traseul indicat, pentru că își dorea să facă niște poze artistice.

„Era să cad de pe munte. Eram în Austria, m-am abătut de la traseu. I-am zis lui Răzvan să urcăm până într-o zonă de stânci. Am zis că pozele ar arăta foarte bine dacă m-aș duce mai aproape, deși era în afara zonei de traseu. Era cu foarte multe pietre, nu mi-am dat seama la urcare cât e de nasol, nu am mai putut să cobor. Nu puteam nici să stau în picioare. A fost puțină panică, a fost dubios, îmi făceam tot felul de scenarii”, a spus Delia Matache într-un interviu.

Delia suferă de misofonie

Delia a mai dezvăluit și că suferă de o boală numită misofonie, adică un sindrom al sensibilității la sunete. Astfel că ea poate avea reacții neobișnuite la sunete banale precum mîncat, respirație, căscat sau fluierat. De aceea, artista a recunoscut că adesea evită să ia masa la restaurant sau în fața unor membri ai familiei ca să nu aibă reacții neplăcute de față cu ei.

Și anul acesta a prins-o pe Delia Matache tot în vacanțe. După ce a petrecut zile frumoase pe o plajă în Zanzibar, artista și soțul ei au zburat către Cancun. Doar că această a doua destinație nu a fost tocmai pe placul artistei, la fel cum a fost cea din Zanzibar.

„Cancun e …nașpa. E un fel de Antalya..”, a notat Delia, într-un story. Cântăreța s-a arătat cam dezamăgită de ofertele mexicanilor, dar, totuși, i-au plăcut restaurantele de acolo, pentru că ospătarii își prezentau în mod inedit băuturile. Totuși, în Cancun avea să o întâlnească și pe colega sa de juriu de la X Factor, Loredana Groza. Cele două au dansat și s-au distrat pe cinste împreună.

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, sunt căsătoriți de aproape 9 ani și sunt de nedespărțit, astfel că cei doi aleg să petreacă mult timp în vacanțe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI