Delia a comis-o. Ce a făcut artista: a venit Poliția și a plouat cu amenzi

Delia a comis-o. Ce a făcut artista: a venit Poliția și a plouat cu amenzi
Delia, de la DJ la plătitor de amenzi

Delia, jurata de la X-Factor, și una din semnatarii scrisoarii deschise către Guvern, a cam uitat de reguli. A decis să uite de regulile impuse de autorităși, și a dat o mare petrecere pe una din terasele bucureștene. Numai că totul s-a terminat cu amenzi usturătoare din partea poliției.

Delia, de la DJ la plătitor de amenzi

Situația actuală din România, și implicit din București, a impus anumite restricții când vine vorba de restaurante, terase și baruri. Printre restricțiile impuse de autorități sunt și cele cu privire la petrcerile private.

Numai că Delia, împreună cu alți prieteni, au uitat de reguli. Au decis să organizeze o petrecere de zile mari la una din terasele din București. Cei de la Cancan au reușit să surprindă imaginile cu Delia făcând pe DJ-ul, fără să-i pese de consecințe și de reperecursiuni.

De altfel, petrecerea s-a încheiat cu Delia scoțând din buzunar, nici mai mult nici mai puți, decât 2.000 de lei amendă. Poliția de la Secția 2 au intervenit la petrecerea organizată, pare-se chiar de Delia, și au împărțit amenzi. Prima amendată a fost Delia, dar și proprietarii respectivei terase.

”Secţia 2 Poliţie a fost sesizată că la o terasă din zona sa de competenţă nu se respectă măsurile de distanţare fizică. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 2.000 de lei, având în vedere că au constatat încălcări ale prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, a informat, duminică, Poliţia Capitalei.

Delia criticată pe rețelele de socializare

Restricțiile impuse de autorități au avut ca efect închiderea tuturor spațiilor închise. Aici facem referire și la spațiile unde se țineau, în mod curent, concerte, spectacole, etc. Marea majoritate a artiștilor, inclusiv Delia, în toată această perioadă au pierdut bani, tocmai din imposibilitatea de a ține concerte.

Împreună cu aproximativ alți 100 de artiști, Delia a semnat acea scrisoare deschisă către Guvern. Semnatarii scrisorii cereau autorităților ajutor financiar, având în vedere lipsa concertelor, a spectacolelor de teatru, etc.

Surpriza mare a fost pe Facebook, când Delia, referitor la scrisoarea semnată, mulți internauți folosind cuvinte dure, au decis să critice decizia acesteia și a celorlalți semnatari ai scrisorii. În același context vedeta a avut și ea reacții ironice la adresa criticilor de pe Facebook, scriind:

”Alți “nesimțiți” au semnat petiția!  De muncă nu vă apucați și voi? Meserii serioase, nu “hobby” bueei ăștiaa! Huoo”, a scris cântăreața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI