Dan Bittman, apariție uimitoare pe străzile din București. Ce a făcut, de fapt, după scandalul de acum câteva zile

Dan Bittman, apariție uimitoare pe străzile din București. Ce a făcut, de fapt, după scandalul de acum câteva zile
Dan Bittman, surprins de fotoreporteri pe străzile din București purtând mască

Aflat în centrul unui scandal, solistului trupei Holograf, Dan Bittman, îi este analizat orice pas. După mesajul anti-mască ce a pornit un iureș mediatic, starul rock a clarificat că, deși condamnă măsurile impuse de autoritățile din România, declarându-și convingerea că numărul persoanelor infectate cu COVID-19 este ”scos din burta”, „e o părere pur personală” și că mesajele sale nu sunt un îndemn la revoltă. Dar furia sa nu l-a făcut să nu respecte legea. Ba chiar artistul a fost surprins de fotoreporterii CanCan purtând mască pe străzile din București, în pofida concepției sale.

Respectă legea, deși o condamnă. Dan Bittman a fost surprins purtând mască pe străzile din București

Recent, invitat de Marius Tucă în studioul Aleph News, cântărețul a dat exemplu Suediei, unde masca de protecție este opțională, ridicând un semn de întrebare și în privința altor nereguli care bat la ochi în România.

„Cârciumile sunt deschise până la o anumită oră. Lumea nu poartă mască, e opțional, fiecare poartă dacă vrea, dar în principiu nu se poartă mască și așa mai departe. Și la fel e în foarte multe țări de unde noi nu luăm decât lucrurile rele să le prezentăm ca să înfricoșăm populația României. Hai să fim serioși! De ce?”, se întreba artistul.

Deși de acord cu măsurile adoptate de suedezi, în România, legea e alta, iar Bittman s-a conformat. Acesta a fost surprins în zona parcului Herăstrău când tocmai părăsea unul dintre terenurile de sport. După o partidă de tenis, acesta a îmbrăcat hainele de stradă și a mers către mașină. Înainte de a ieși pe poarta complexului sportiv, el și-a așezat corespunzător masca de protecție.

Foto: CanCan

Critidi dure la adresa Guvernului

„Ne-a zis președintele Iohannis… Avem 700 de paturi la ATI… Unde e rușinea? Eu sunt șomer de lux de nouă luni de zile, stau pentru că niște dobitoci ne conduc. M-am săturat, e dreptul meu să mă satur?

Vorbesc de oameni care s-au testat. Eu m-am testat de trei ori, sunt negativ, am mers printre oameni, trebuia să iau COVID-ul ăsta de un milion de ori. Pot să port mască unde se cere, dar unele lucruri sunt absurde și trebuie să se termine pentru totdeauna. Nu este pandemie. Pandemia e la 1% din populația lumii. Sunt 1 milion de morți după 8 luni de zile. Se moare normal. Așa se moare în toată lumea”, a spus Bittman la Gândul LIVE.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI