Declarații făcute de tatăl băiețelului umilit de învățătoare au stârnit revolta: ”Doamna este pretenţioasă la cadouri, i-a spus în fața clasei că e un sărac”

Declarații făcute de tatăl băiețelului umilit de învățătoare au stârnit revolta: ”Doamna este pretenţioasă la cadouri, i-a spus în fața clasei că e un sărac”
Declarațiile tatălui elevului umilit de învățătoare

Tatăl băiețelului ce a fost umilit de învățătoare pentru că i-a oferit un mărțișor prea ieftin, spune că doamna este pretențioasă la cadouri. Copilul a confecționat un mărțișor singur cu intenția de a i-l oferi doamnei învățătoare. Cu toate acestea, elevul s-a plâns de atitudinea doamnei, refuzând să mai meargă la școală.

Declarații făcute de tatăl băiețelului

Un copil a fost umilit de doamna învățătoare căruia îi făcuse chiar el singur un mărțișor. Băiatul este din comuna Slobozia și este elev în clasa a III-a. La sfârșitul programului școlar, tatăl copilului a mers la școală după fiul său. Atunci, copilul a plâns și i-a povestit cum doamna l-a făcut de râs în fața colegilor de clasă. Învățătoarea i-ar fi spus că mărțișorul confecționat de copil este urât și că nu a fost în stare să-i cumpere ceva mai frumos.

De asemenea, cazul a fost sesizat și adus în atenția Inspectoratului Școlar Argeș. Oamenii spun că băiețelul are o problemă de sănătate. Acesta necesită operație la ambii ochi. Provine dintr-o familie modestă și nu și-au permis tocmai un cadou scump. Tatăl copilului a vorbit despre ce s-a întâmplat în sala de clasă de 1 martie.

Doamna învăţătoare este pretenţioasă la cadouri. Doamna învăţătoare spune că băiatul meu ar fi interpretat greşit ce i-a spus. Însă sunt colegi de clasă ai copilului meu care au confirmat că s-a întâmplat cum a spus copilul meu şi că doamna l-a umilit verbal, am luat legătura cu ei. La fiecare oră, doamna învăţătoare i-a spus că îi dă cadoul înapoi” povestește Ionuţ B., tatăl băiatului.

Tatăl mai relatează o întâmplare în care elevii ar fi trebuit să cumpere manuale. Învățătoare i-a spus băiețelului că el nu-și permite să cumpere.

”A mai fost un incident acum două săptămâni. În clasă au fost aduse mai multe cărţi, iar doamna învăţătoare i-a spus băiatului meu: Tu nu cumperi că tu nu ai bani. I-a spus în fața clasei că e un sărac”, precizează tatăl băiatului.

Învățătoare neagă acuzațiile

Doamna învățătoare neagă acuzațiile și spune că băiețelul ar fi interpretat greșit toată situația. Din spusele ei, elevul s-ar fi dus cu o ciocolată și un mărțișor, spunând-ui că nu trebuia să de-a banii pe mărțișor și ciocolată. Ea mai susține și că băiețelul e mai obraznic la orele ei și că e mai agitat. Nu vrea să facă multe lucruri și i-a cerut familiei să caute un psiholog. După ce părintele a auzit declarațiile învățătoarei, a cerut să asiste la ore sau măcar să stea pe hol, în cazul în care copilul are o ieșire nepotrivită. Conducerea școlii a fost de acord și a aprobat cererea bărbatului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI