Cum se votează în finala Survivor România 2021. La ce număr trebuie să trimiți SMS și cât costă un astfel de mesaj

Cum se votează în finala Survivor România 2021. La ce număr trebuie să trimiți SMS și cât costă un astfel de mesaj
Cum se votează în finala Survivor România 2021

Survivor România se apropie cu pași rapizi de marea finală care se va disputa sâmbătă, 10 iulie, între cei mai buni concurenți rămași în competiție. Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu se vor întrece și vor lupta pentru a demonstra că fiecare dintre ei merită să câștige marele premiu de la Survivor România și să ridice trofeul sezonului doi. Cum se votează în finala Survivor. La ce număr trebuie să trimiți SMS și cât costă un astfel de mesaj.

Cum se votează în finala Survivor România 2021

Ultimul Consiliu de eliminare va avea loc sâmbătă, 10 iulie, iar telespectatorii din România vor avea, pentru ultima oară, șansa de a-și susține favoritul prin televoting. Fanii concursului Survivor România vor putea trimite un mesaj de tip SMS la numărul 1230, valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone, doar după ce prezentatorul emisiunii Daniel Pavel va da START VOT. Tariful unui sms este de 1,00 EURO plus TVA.

După ce vor trimite votul lor pentru a-și sprijini concurentul favorit, telespectatorii vor primi un mesaj pe telefonul lor mobil, confirmându-le plata SMS-ului, asigurându-i că votul se va contoriza.

„Vot receptionat! Fiecare SMS transmis la 1230 este taxat cu 1,00 EURO + TVA/SMS. Continuă să urmărești cea mai intensă competiție: Survivor România 2021!”, este SMS-ul pe care votanții îl vor primi pe telefon, după efectuarea votului.

Cine sunt cei trei concurenți care luptă în marea finală

În prima semifinală, Marius Crăciun și Andrei Dascălu și-au asigurat locul în finala de sâmbătă, 10 iulie, după ce au câștigat colanul de imunitate. Elena Marin a părăsit competiția din Republica Dominicană după ce a întrunit cele mai puține voturi în fața Mariei Chițu și a lui Zanni.

„A fost o expriență frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată. Au fost foarte multe momente frumoase, am avut multe lucruri de învățat aici, m-am redescoperit. Am învățat de la fiecare câte ceva. Mai era un singur pas.

Sunt mândră de mine, că am ajuns până aici. În același timp îmi doream să pot mai mult. Încerc să nu mă critic, dar întotdeauna te gândești la ce ai greșit, la ce aș schimba la mine, să reușesc să ajung până la final.

Vreau să mulțumesc celor care m-au susținut. Mulțumesc Survivor pentru șansa pe care mi-au oferit-o, că de fiecare dată ne-ați susținut în mod egal. Ați fost ca un tătic pentru noi, mulțumesc producției, oamenilor care și-au desfășurat munca cot la cot cu noi și au trăit în aceleași condiții, departe de familii. A fost un proiect unic, pe care nu-l voi uita niciodată”, a declarat Elena Marin, înainte să plece din Consiliul de la Survivor România.

Vineri, după a doua semifinală, a fost eliminată și Maria Chițu. Andrei și Marius au câștigat jocurile de imunitate, în timp ce Zanni s-a salvat din nou după votul publicului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI