Declarația halucinantă a lui Gigi Becali: ”M-a ajutat și a paradit un procuror”

Declarația halucinantă a lui Gigi Becali: ”M-a ajutat și a paradit un procuror”
Gigi Becali s-a rugat la sfinți ca să-i rezolve problemele cauzate de un procuror DNA

Declarația halucinantă a lui Gigi Becali. Patronul FCSB a fost prezent, joi, la ceremonia de sfințire a bisericii aflate în incinta bazei din Berceni. Pătruns de Duhul Sfânt, latifundiarul a avut câte ceva de spus, inclusiv despre ajutorul solicitat de el și acordat de Sfântul Gheorghe și de sfântul Mucenic Mina, ultimul fiind sărbătorit astăzi. Spiritul declarațiilor lui Becali n-a fost însă deloc creștin, el afirmând că cei doi sfinți l-au ajutat să „paradească” un procuror.

Declarația halucinantă a lui Gigi Becali

Gigi Becali este deja binecunoscut pentru modul în care îmbină spiritul creștin cu „sabia de războinic”. dar, mai ales, cu o „gură bogată” prin care debitează vrute și nevrute. Patronul FCSB este adeptul creștinismului timpuriu, monahal, fără variante și fără „impuritățile” aduse de mentalitățile societății de astăzi. El intenționează, de altfel, să ridice 2 mănăstiri în județul Vâlcea, una pentru călugări, alta pentru maici, pe un teren de 30 de hectare pe care l-a cumpărat.

Dar, conform regulilor preluate de la mănăstirile de pe Muntele Athos, în fiecare dintre mănăstiri va fi interzis accesul celor de sex diferit decât al trăitorilor în mănăstirea respectivă. Fără femei, în cea de călugări și fără bărbați în cea de maici. Nici măcar vizitatorii și nici animalele nu vor fi scutite de șa regulă.

Va fi așa, un fel de orășel călugăresc, mare, cu 500-1.000 de călugări. Nu vor fi nici animale de sex feminin. Vor fi măgari, boi, de exemplu, vor fi și găini, dar cocoși, deci nu de sex feminin. Femeile și bărbații nu se vor întâlni. La călugări nu au voie femeile, iar la mănăstirea pentru maici nu au voie bărbații”, a explicat Gigi Becali, pentru Libertatea.

”M-a ajutat și a paradit un procuror”

Gigi Becali a mai scos „o perlă”, astăzi, la sfințirea bisericii din incinta bazei de pregătire din Berceni a celor de la FCSB. El a declarat ziariștilor prezenți că Sfântul Gheorghe și Sfântul Mina l-au ajutat să „paradească” un procuror. El s-a referit la procurorul DNA Radu Ionescu, cel care, în trecut, l-a cercetat pe latifundiar pentru spălare de bani.

Gigi Becali consideră că, prin intermediul rugăciunilor sale, cazul a ajuns să fie instrumentat de judecătorul Daniela Toader, care l-a scăpat pe Becali de acuzații. Gigi Becali a fost acuzat de spălare de bani în scandalul imens al despăgubirilor dubioase aprobate de Autoritatea Națională pentru Restituirea Proprietăților (ANRP). Procurorii au clasat cazul.

E o mare bucurie când se sfințește o biserică. Unești Cerul cu Pământul, ce e mai important? Dar e o bucurie că mi-a dat Dumnezeu darul de a face asta. Plus că i-am dat hramul Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, care m-a ajutat și l-a paradit pe un procuror.

Atât l-am rugat pe Sfântul Mare Mucenic Mina (n.r. – sărbătorit astăzi de creștinii ortodocși), să-l paradească pe procurorul Radu Ionescu de la DNA . M-am rugat și mi-a dat Sfântul Gheorghe o judecătoare, Daniela Toader, pentru care toată viața mă voi ruga. Sfântul Mina i-a închis gura lui Radu Ionescu”, a spus Gigi Becali, conform gsp.ro.

 

Urmăriți Playtech.ro și pe