Decizie de ultimă oră, luată de mama Luizei Melencu. Mama victimei lui Gheorghe Dincă a făcut anunțul

Decizie de ultimă oră, luată de mama Luizei Melencu. Mama victimei lui Gheorghe Dincă a făcut anunțul
Mama Luizei Melencu vrea să își spună durerea în stradă. Foto: libertatea.ro

Cazul Caracal rămâne încă nerezolvat și încă în vizorul autorităților. Disperarea familiei Luizei Melencu, una din fetele dispărute de mai bine de șapte luni a ajuns deja la limitele răbdării.
Drama prin care trece mama Luizei Melencu este, cu siguranță, de nedescris. Femeia a decis să recurgă la un gest poate mai puțin obișnuit și anume să protesteze în fața sediului DIICOT din Capitală. Evenimentul va avea loc astăzi, începând cu ora 13.

 

Manifestație în fața sediului DIICOT. Cine participă

Mama adolescentei dispărute a anunțat că astăzi va veni în Capitală unde va protesta în fața sediului DIICOT alături de rude, de prieteni și de apropiați ai familiei. Totodată, mama Luizei speră că se vor mai aduna mai multe persoane care au fost sensibilizate de acest caz tragic.

„Dreptate în Cazul Caracal, asta cer. Vom fi în față la DIICOT de la ora 13 la 14 pentru a protesta în legătură cu ce s-a intamplat la audirea lui Dincă. Vrem să aflăm adevărul”, a spus mama Luizei.

De Luiza Melencu nu se mai știe nimic de aproape șapte luni.
De Luiza Melencu nu se mai știe nimic de aproape șapte luni.

Familia Melencu își continuă astfelș demersul prin care cere dreptate pentru Luiza, o tânără care a fost răpită și abuzată fizic și verbal de către Gheorghe Dincă, care se presupune că ar fi ucis-o pe tânără. Aceeași soartă se pare că a avut și Alexandra Măceșanu, o altă adolescentă dispărută, în vârstă de 15 ani.
DIICOT a anunțat că Dincă alături de prietenul său Ștefan Risipiceanu au violat-o pe Luiza Melencu.Gheorghe Dincă a recunoscut în fața anchetatorilor că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu (15 ani), crimă pe care susține că a comis-o în data de 25 iulie şi, ulterior, i-ar fi incinerat trupul într-un butoi din curtea casei sale. De asemenea, el susţine că a omorât-o și pe Luiza Melencu, fata care este dispărută din luna aprilie, potrivit evz.ro.

Familiile celor două fete trăiesc cu speranța că tinerele sunt în viața și se văd neputincioase în cazul dispariției lor. Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, cel care a candidat la alegerile prezidențiale, a răbufnit în nenumărate rânduri în spațiul public.