Cum a reacționat Alexandru Cumpănașu după ce s-a aflat că Dincă a avut complice. ”L-au luat de la mine din birou!”

Cum a reacționat Alexandru Cumpănașu după ce s-a aflat că Dincă a avut complice. ”L-au luat de la mine din birou!”
Reacția lui Alexandru Cumpănașu, după ce DIICOT a descoperit complicele lui Dincă

Alexandru Cumpănașu a reacționat la vestea că Gheorghe Dincă a avut un complice. Oficialii DIICOT au indicat astăzi, 27 noiembrie, că inculpatul principal din cazul Caracal ar fi acționat alături de cineva. Ce a spus candidatul la alegerile prezidențiale despre cele auzite?

Alexandru Cumpănașu, despre complicele lui Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănașu este șocat de vestea pe care abia acum au oferit-o oficialii DIICOT. Acesta a susținut că un martor RAJ, luat de la acesta din birou, a declarat același lucru, în urmă cu trei luni. Bărbatul, însă, nu a fost crezut, așa că cele afirmate au rămas la stadiul de ipoteze.

„După 7 luni DIICOT a descoperit că Dincă a avut complice care a violat-o pe Luiza Melencu. Aduc aminte că acest lucru l-a scris la DIICOT sub declarațtie martorul RAJ luat de la mine din birou de către procurorii DIICOT acum 3 luni. Atunci l-au facut nebun.  Astăzi – COINCIDENȚĂ pentru a acoperi mediatic monstruozitatea deciziei CSM de revocare a suapendării și întoarcere liniștit la muncă de procuror-ticălos, DIICOT vine și aruncă această bombă pentru a discuta despre complicele indicat de Raj de 3 luni și nu despre decizia CSM. De cât timp știe DIICOT de violul asupra Luizei? Nu spuneau ei că nu a avut complici? De ce nu l-au prins mai devreme pe acest nemernic? Unde este LUIZA? Unde este Alexandra? #oromaniefara #oromaniefaraclanuri #112vreausatraiesc #oromanieputernicasimoderna
Alexandru Cumpănașu

Reația lui ALexandru Cumpănașu la vestea că DIICOT a găsit oficial complicele lui Gheorghe Dincă din cazul Caracal
Reația lui ALexandru Cumpănașu la vestea că DIICOT a găsit oficial complicele lui Gheorghe Dincă din cazul Caracal

Avocatul familiei Melencu nu știa nimic: „Suntem sfidați!”

„Suntem sfidați! Noi suntem aici, nimeni nu ne spune nimic. Nu știm dacă a abuzat-o, este o varianță. În ancheta în care este anchetat Dincă, noi habar n-avem ce urmărim. Noi dacă sunam acum, puteam să punem niște întebări. Noi nu cunoaștem mai mult. Dincă nu vrea să mai dea declarații, ci le scrie, probabil dictate de cineva. Dincă și-a schimbat din nou toate declarațiile. Își scrie declarațiile în arest și le transpune aici. Nu face față să răspundă la întrebări. A schimbat total elementele esențiale”
Tonel Pop