Decizie de ultimă oră! Liviu Dragnea a primit permisia de a ieși din închisoare. Când se va bucura fostul lider PSD de o zi de libertate

Decizie de ultimă oră! Liviu Dragnea a primit permisia de a ieși din închisoare. Când se va bucura fostul lider PSD de o zi de libertate
Liviu Dragnea a primit permisia de a ieși din închisoare

Liviu Dragnea a primit o veste bună în spatele gratiilor. Comisia de liberări i-a semnat cererea de a ieși din închisoare, astfel că fostul lider al PSD va fi din nou liber, pentru o zi. Acesta ar urma să iasă din închisoare săptămâna viitoare.

Liviu Dragnea a primit permisia de a ieși din închisoare

Liviu Dragnea a cerut permisiunea de a părăsi Penitenciarul Rahova și săptămâna trecută, pentru a-și putea aniversa ziua de naștere alături de cei dragi. Cererea lui a fost semnată de șeful parcului auto unde fostul lider al PSD lucrează în spatele gratiilor, însă i-a fost respinsă atunci de directorul închisorii.

Lovitură dură pentru Liviu Dragnea

Fostul președinte al Camerei Deputaților și-a încercat din nou norocul, iar de această dată cererea i-a fost aprobată și de o comisie de liberări, urmând să ajungă și pe masa conducerii Penitenciarului Rahova. În cazul în care va primi semnătura, Liviu Dragnea va avea voie să iasă din închisoare pentru o zi, cel mai probabil pe 4, 5 sau 6 noiembrie.

Surse din sistemul penitenciar susțin că Liviu Dragnea a primit prea repede permisie. Aceasta se poate acorda după patru luni de detenție, însă de cele mai multe ori condamnatul trebuie să execute cel puțin un an de închisoare pentru a putea ieși o zi în libertate. Liviu Dragnea se află în spatele gratiilor de cinci luni, mai precis de pe data de 27 mai, când a fost condamnat de judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, după ce a fost găsit vinovat de instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI