Liviu Dragnea aniversează 57 de ani în pușcărie. Imagini unice cu fostul lider PSD în școala generală

Liviu Dragnea aniversează 57 de ani în pușcărie. Imagini unice cu fostul lider PSD în școala generală
Un incendiu a izbucnit la Penitenciarul Rahova, acolo unde este închis și Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a împlinit 57 de ani. Fostul lider PSD își aniversează ziua de naștere în Penitenciarul Rahova, unde își ispășește condamnarea de 3 ani și 6 luni de închisoare din dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. Social-democrații i-au trimis mai multe mesaje cu ocazia zilei de naștere.

Liviu Dragnea aniversează 57 de ani în pușcărie

„Astăzi este despre patriotul care ne-a insuflat în ultimii ani puterea de a continua să luptăm pentru România! La mulți ani, Liviu Dragnea! Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a filialei PSD Teleorman.

Susținătorii PSD i-au trimis și ei mesaje pe rețeaua de socializare.

„La mulți ani și multă sănătate vă doresc și putere să treceți cu bine peste tot răul pe care vi la făcut, președintele, o să plătească cît de curînd, rău faci rău primesti”, i-a transmis un internaut, în timp ce altul a scris: „La cât mai mulți ani acolo după gratii! Ai păcălit atâția oameni să te vadă ca pe un erou, dar de fapt ești cel mai mare cancer de la Ceaușescu încoace.”


Livia Dragnea a ajuns în spatele gratiilor pe 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman, în care a fost găsit vinovat de instigare la abuz în serviciu. Recent, conducerea Penitenciarului Rahova i-a respins o cerere de permisie.

În ziua în care a fost condamnat și încarcerat, site-ul impact.ro a publicat o serie de fotografii cu Liviu Dragnea, de pe vremea când acesta era la Școala Generală din comuna Peretu, județul Teleorman. Fostul lider PSD apare alături de ceilalți colegi de clasă, tolănit, în primul rând. Foștii lui colegi au mărturisit că acesta era retras, avea un aer de superioritate și nu se amesteca aproape niciodată în jocurile lor.