Decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă acum cu granițele României. Anunțul lui Vela

Decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă acum la granițele României

Decizie de ultimă oră anunțată public de Marcel Vela. Ce se întâmplă acum cu granițele României? Iată noua decizie a oficialilor!

Ce se întâmplă cu granițele României?

Ministrul de Interne a venit cu răspunsul mult așteptat de români. Încă alte cinci puncte de frontieră vor fi deschise începând cu miercuri, 20 mai. Marcel Vela a făcut azi o vizită în Vama Nădlac care a fost complet goală la orele acestea, cu toate că în ultimele zile sute de oameni au fost nevoiți să aștepte ore în șir pentru a putea intra în țară. Noile puncte de frontiere deschise sunt cele de la: Cenad, Turnu, Salonta, Valea lui Mihai și Urziceni.

Pentru ca aglomerația să fi fost evitată, ar fi putut fi încurajată folosirea autocarelor care ar fi adus la un număr mai mic de mașini. Oficialii Poliției de Frontieră din România și șefii Poliției de frontieră din Ungaria urmează să se întâlnească miercuri pentru a stabili ultimele reguli pentru intrarea în țară. În acest context, vor exista 10 puncte de frontieră deschise, iar cei care vin în România vor fi informați în timp real despre timpul de așteptare la fiecare punct.

Decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă la granițele României?
Decizie de ultimă oră! Ce se întâmplă la granițele României?

Anunțul ministrului de Interne

„De mâine (miercuri – n.r.), în urma discuțiilor de azi (marți – n.r.), Poliția de Frontieră din Ungaria și din România vor stabili următoarele lucruri: tranzitul de autoturisme să se facă pe mai multe intrări, pentru că acum se fac doar pe Nădlac, Nădlac 2 și la intervenția noastră și înțelegerea dânșilor (…) și pe încă trei puncte. După discuția de astăzi avem posibilitatea să deschidem pe încă cinci puncte. Acum se intră pe Nădlac 1, Nădlac 2, pe Vărșand, pe Borș și Petea. De mâine, dacă ne înțelegem și sper să ne înțelegem în urma discuțiilor de astăzi, se va putea intra pe Cenad, pe Turnu, pe Salonta, pe Valea lui Mihai și pe Urziceni. În acest mod, evident că fluxul de mașini chiar dacă vine pe fluxul din Ungaria într-un mod organizat, pe interval de timp, în acest sens se poate bifurca pe 10 direcții, ceea ce este foarte bine, că scade presiunea pe Nădlac 1 și Nădlac 2”
Marcel Ciolacu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI