Decizie clară în cazul bărbatului de pe trotinetă care a înțepat-o pe Margherita de la Clejani. Ce au stabilit magistrații

Decizie clară în cazul bărbatului de pe trotinetă care a înțepat-o pe Margherita de la Clejani. Ce au stabilit magistrații
Grija mare la acest individ periculos

Este alertă în Capitală, după ce un individ a atacat mai multe femei pe stradă. Deocamdată, două tinere au făcut reclamaţie la poliţie, povestindu-le oamenilor legii că ar fi fost înţepate în sân de un bărbat aflat pe trotinetă. Una dintre ele se află internată în spital. Acum, atacatorul este căutat în tot Bucureștiul. Camerele de supraveghere l-au surprins, așa putem vedea cine este.

Panică pe străzile din București

Update 19 august 22.35. Bărbatul suspectat că a atacat două femei cu un obiect ascuțit în București a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Aceștia au decis ca individul să rămână în arest pentru 30 de zile, fiind emis un mandat de arestare.

Update 18 august, ora 20:30. Polițiștii din Capitală au reușit, în urma activităților de investigare, să-l identifice pe bărbatul de pe trotinetă care a înțepat-o pe Margherita de la Clejani. Ulterior, individul a fost depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov. Oamenii legii l-au condus la sediul Serviciului Investigații Criminale, în vederea continuării procedurilor legale.

Update 18 august, ora 15.15. Potrivit Antena 3, una dintre victimele atacatorului din Capitală este Margherita de la Clejani. Vedeta a fost dusă la spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale. Fata Clejanilor a refuzat să rămână internată, întrucât rana care i-a fost provocată se poate vindeca și acasă.

Știrea inițială: Un bărbat este căutat de poliție încă de miercuri seară, după ce ar fi atacat o minoră în vârstă de 17 ani și o femeie în vârstă de 30 de ani. Individul nu le-ar fi lovit pur și simplu pe cele două victime, ci în timp ce se plimba cu trotineta. Potrivit martorilor, acesta le-a înțepat cu un obiect ascuțit. Primul eveniment s-a întâmplat pe Calea Victoriei, iar al doilea, pe bulevardul I.C. Brătianu.

Tânăra de 30 de ani a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar, pentru că a avut nevoie de îngrijiri medicale. Datorită camerelor de supraveghere din oraș, polițiștii au putut afla cum arată atacatorul (vezi FOTO în GALERIE).

Un individ pe trotinetă înţeapă femei în centrul Capitalei

Autoritățile transmit că, la data de 17 august a.c., în jurul orei 21:25, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 au fost sesizați, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că o tânără ar fi fost zgâriată cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat. Omul se afla în deplasare pe o trotinetă, pe o stradă din Sectorul 1.

Citește și Scriitorul Salman Rushdie, atacat și înjunghiat la un eveniment din New York. Cine ar fi cerut asasinarea sa

După aproximativ 10 minute, Serviciul de Poliție pentru Centrul Vechi a fost alertat de o altă femeie că fusese lovită cu un obiect tăietor-înțepător de către un bărbat aflat pe trotinetă. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din Sectorul 3. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul structurilor menționate anterior, împreună cu cei din Serviciul de Investigații Criminale, care au demarat verificările pentru identificarea atacatorului.

Oamenii legii îl caută

Cercetările sunt coordonate de Serviciul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe. Oamenii legii au semnalmentele bărbatului, fiind surprins de camerele de luat vederi pe artera din centrul Capitalei. În prezent, este căutat prin tot orașul.

Astfel de incidente s-au mai întâmplat, dar cel mai mediatizat a fost bucureșteanul care a înțepat mai multe femei cu un ac în tramvaiele de pe linia 41. Cătălin Nistor fusese audiat 12 ore de polițiștii de la Secția 22. Acesta și-a recunoscut fapta, motivând că victimele erau foarte frumoase și încerca să le atragă atenția.