Veste de ultimă oră despre Mario Iorgulescu. Ce au anunțat acum medicii de la spitalul din Milano

Veste de ultimă oră despre Mario Iorgulescu. Ce au anunțat acum medicii de la spitalul din Milano
Veste de ultimă oră despre Mario Iorgulescu

Veste de ultimă oră despre Mario Iorgulescu, fiul președintelui LPF. Ce au anunțat acum medicii de la spitalul din Milano?

Ce au anunțat medicii de la spitalul din Milano despre Mario Iorgulescu?

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) Gino Iorgulescu, a provocat un accident pe 8 septembrie în urma căruia a murit un om. Din acel moment, a fost internat la Unitatea de Primiri Ugențe a Spitalului Elias de către un echipaj SMURD. În data de 23 septembrie, medicii de la unitatea medicală bucureșteană anunțau că, la cererea familiei, contrar recomandărilor cadrelor medicale, tânărul a fost transferat pentru tratament la un spital din străinătate.

Veste de ultimă oră despre Mario Iorgulescu. Ce au anunțat acum medicii de la spitalul din Milano
„El nu se afla in acest moment internat la noi”

În acea zi, un avion-ambulanță privat a decolat cu pacientul Mario Iorgulescu, la ora 11.07, de pe Aeroportul Băneasa. Destinația: Milano. După 3 ore de zbor, tânărul a fost internat la Spitalul San Raffaele, un campus de elită, lider în multe domenii de cercetare.

Progresele tânărului, mai mari decât ar fi crezut cineva?

Mai clar, dotări, lux, o șansă la viață pe bani grei. Potrivit declarațiilor făcute de apropiații lui Mario Iorgulescu eforturile familiei nu au fost în zadar, căci tânărul a făcut progrese considerabile. Surse din cadrul spitalului, citate de wowbiz.ro, susțin că lucrurile în cazul lui Mario stau mai bine decât atat, iar progresele pe care tânărul le-a făcut sunt de-a dreptul uimitoare, el fiind externat în mare secret.

„El nu se afla in acest moment internat la noi. Poate e cazat, de fapt, in hotelul care se afla in incinta spitalului si, de aceea, nu apare la noi. N-as putea sa va spun daca a fost vreodata internat aici. E posibil, desi, ca o simpla parere personala, eu cred ca in presa din Romania s-a strecurat o eroare, fiind, de fapt, vorba de un alt spital”, au declarat surse din spital pentru sursa menționată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI