Decizia surpriză luată de Meghan Markle și Prințul Harry. Și britanicii au fost surprinși

Decizia surpriză luată de Meghan Markle și Prințul Harry. Și britanicii au fost surprinși
Meghan Markle și Prințul Harry, decizie neașteptată.

Meghan Markle și Prințul Harry vin cu o nouă decizie surprinzătoare. Britanicii au rămas fără cuvinte când au auzit. Ducii de Sussex urmează să plece într-o călătorie emoționantă pentru ei. Totul se va întâmpla în cursul lunii viitoare pentru a participa la mai multe evenimente caritabile. Majoritatea nu se așteptau ca cei doi să mai apară public în perioada aceasta, mai cu seamă după Jubileul de Platină al Reginei, momente cu gust amar pentru ei. Iată ce vor face acum!

Meghan Markle și Prințul Harry, decizie neașteptată: ce vor face acum?

Ducii de Sussex revin în Marea Britanie! Majoritatea fanilor lor nu se așteptau ca ei să ia această decizie, mai ales după Jubileul de Platină al Reginei, care le-a lăsat cu un gust amar. Marele eveniment nu a fost unul deloc plăcut pentru cei doi.

Prințul Harry a cerut atunci să stea la balcon alături de Regina Elisabeta a II-a și alte rude importante din Familia Regală a Marii Britanii, dar a fost refuzat. Publicația Daily Mail arată că Meghan Markle și Prințul Harry vor merge în Marea Britanie în cursul lunii viitoare pentru a participa la mai multe evenimente caritabile.

Cuplul controversat urmează să meargă la Manchester pentru a fi alături de lideri mondiali în cadrul unui summit și pentru a lua parte la mai multe evenimente destinate ajutorării celor mai puțini norocoși. Deși cei doi au dorit să se despartă vehement de viața publică, rămân în vizorul tuturor.

Mai mult decât atât, cei din urmă au agenda plină pentru că în luna septembrie vor vizita și Germania, tot cu scopul de a participa la o serie de evenimente caritabile.

Ducii de Sussex au fost umiliți la Jubileul de Platină

În timpul acesta, relația dintre Regină și nepotul cel mic din partea fiului moștenitor nu este una foarte bună de când el a decis să părăsească titlul și implicit și Casa Regală a Marii Britanii. Suverana l-a invitat totuși recent pe bărbat să petreacă o perioadă la reședința de la Balmoral, unul din locurile de suflet ale sale.

Ducii au fost umiliți la Jubileul de Platină. Mai mult decât atât, Prințul William nu și-a eliberat programul pentru a se întâlni cu propriul frate, iar Harry și Meghan au plecat mai repede decât au planificat înapoi în Statele Unite ale Americii. Prințul Harry a fost dezamăgit de fratele lui care nu a onorat nici invitația la ziua de naștere a micuței Lilibet.

Urmăriți Playtech.ro și pe