Decizia radicală pe care a luat-o Delia. A renunțat la cei cu care colabora de ani buni

Decizia radicală pe care a luat-o Delia. A renunțat la cei cu care colabora de ani buni
Delia a renunțat la o colaborare de ani buni

Delia le-a dat o veste neașteptată fanilor săi. La ce colaborare a renunțat cunsocuta cântăreață și de ce a luat această decizie radicală? Celor care o urmăresc abia dacă le vine să creadă.

Delia a renunțat la o colaborare de ani buni

Printre artiștii care au declarat că abia așteaptă ca vacanța aceasta obligatorie să ia sfârșit se află Delia. Aceasta își dorește nespus să revină pe scenă și chiar vine cu idei de evenimente care să respecte întocmai măsurile impuse de oficiali în contextul pandemiei de coronavirus. Până se va decide soarta industriei muzicale din România, solista își așterne viitoarele hituri acasă. Delia a făcut un adevărat spectacol pe rețelele de socializare. Artista își petrece zilele acasă, exclusiv cu familie, mai ales că acum are tot timpul din lume din cauza pandemiei de coronavirus.

Solista este nevoită să repete și să compună acasă pentru ca nu cumva să-și iasă din formă. Deși nu mai are parte de emoția concertelor și a vuietelor de oameni, are un instrumentist pe măsură cu care face un spectacol de zile mari – nepoata sa. Jessica moștenește talentul din familie. Delia a filmat-o deseori când cânta cu vocea sau încerca să o imite pe ea în timp ce sufla în flaut sau bătea la tobe. „Când rămân cu ei fac divertisment pentru ei, îi animez. Mă pricep foarte bine să fiu animator de-a copii”, a declarat aceasta, pentru libertatea.ro, despre vizitele nepoților săi.

Nepoata Deliei, concert de zile mari
Nepoata Deliei, concert de zile mari

„Acesta e darul nostru”

„A născut o fetiță superbă, grăsuță, căci are 3,3 kg și este extrem de cuminte. Oana a vrut să nască natural, dar nu a putut, și i s-a făcut cezariană. Suntem fericiți cu toții, acesta este darul nostru de Crăciun. Primul nepot în familia Matache. Probabil va primi și numele de Cristina, încă nu știm.  Suntem fericiți, acesta e darul nostru de Crăciun!”
Gina Matache