Decizia radicală a Irinei Loghin după ce s-a prăbușit pe scenă. “Au chemat imediat Salvarea” (exclusiv)

Decizia radicală a Irinei Loghin după ce s-a prăbușit pe scenă. “Au chemat imediat Salvarea” (exclusiv)
Ce decizie radicala a luat Irina Loghin dupa ce s-a prabusit pe scena

La vârsta de 82 de ani, Irina Loghin este la fel de cochetă și de preocupată de imaginea sa, astfel că cu greu îi poți da vârsta din buletin. Dar ca să arate așa de bine, ea are secretele ei, care constau în alimentație, din care a exclus carnea, și sportul, mergând zilnic câte 5 km pe zi pe aleile din Herăstrău, în București.

Decizia radicală a Irinei Loghin după ce s-a prăbușit pe scenă

Astfel că de 42 de ani, Irina Loghin a renunțat la a mai consuma carne, o schimbare care o menține sănătoasă. Totul s-a petrecut în anul 1979, în timpul unui turneu, când a suferit o intoxicație alimentară, după ce a mâncat o friptură de vită.

”Eram la Sibiu, în turneu, alături de colegul meu, Benone Sinulescu. La restaurant, am comandat o friptură de vită, după care mi-a fost rău. Pur și simplu m-am prăbușit pe scenă. Țin minte că au chemat imediat Salvarea. Am făcut o intoxicație alimentară, altceva nu consumasem în ziua aceea și, de atunci, am zis ”Gata, nu mai mănânc deloc, niciun pic de carne!”. Sigur că m-am axat pe preparatele din pește. Și sarmalele le fac tot din carne de pește, iar, în rest, consum soia. Acest minunat aliment din care îmi fac lapte, brânză tofu, drob și chiar și maioneză de post, a mărturisit Irina Loghin, pentru impact.ro.

Irina Loghin, secretele alimentației sale

Artista de muzică populară a admis că că, după ce a adoptat acest stil de viață, acesteia îi este foarte ușor să țină post.

”În postul Paștelui, este și mai bine pentru că, fiind primăvară, te poți înfrupta din toate verdețurile care se găsesc pe tarabă, în piață, de la leurdă, urzici, la ceapă și lobodă, pe care le poți folosi în toate mâncărurile și sunt atât de sănătoase de nici nu vă imaginați!”, a mai punctat Irina Loghin.

Tot Irina Loghin le-a mai recomandat celor care vor să se mențină sănătoși sucuri din fructe și legume.

”Eu beau dimineața tot felul de sucuri din fructe de pădure, pe care le amestec cu sfeclă roșie sau cu câte un morcov sau țelină. De ani de zile, am acest stil de viață, benefic organismului”, și-a mai dezvăluit artista secretele.

De altfel, din casa Irinei Loghin nu lipsește nici laptele de soia, pe care aceasra îl prepară din 250 g de boabe de soia cu trei litri de apă. Irina Loghin este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară din România.

Urmăriți Playtech.ro și pe