Decizia pe care au luat-o fiica lui Gigi Becali și soțul ei, după nuntă. Patronul FCSB va fi foarte dezamăgit

Decizia pe care au luat-o fiica lui Gigi Becali și soțul ei, după nuntă. Patronul FCSB va fi foarte dezamăgit
Teodora Becali a luato decizie care l-ar putea supăra rău pe tatăl său

La doar câteva zile de la nunta anului, Teodora și soțul său au preferat să ia cu asalt magazinele de lux din București, în loc să se bucure de clipe de neuitat în luna de miere. De asemenea, lucrul cu care a mai surprins zilele acestea cuplul a fost decizia de moment pe care au făcut-o, decizie care sigur că l-a întristat pe finanțatorul FCSB. Ce au decis proapeții însurăței?

Decizia luată de Teodora Becali și soțul ei, la scurt timp de la nuntă

Decizie surpriză din partea proaspeților însurăței! Teodora Becali și Mihai Mincu au șocat pe toată lumea, mai ales pe socru mic, cel care și-ar fi dorit să-și țină fiica mai aproape de el. Într-un moment din nuntă, după ce Teodora și-a exprimat aprecierea pentru părinții săi, Gigi Becali a susținut că ar putea oricând să-i facă o casă aproape de locuința în care a crescut. Fiica celebrului afacerist a surprins când…s-a mutat la socri.

Amintim că cea mai mare dintre cele trei fiice ale latifundiarului din Pipera s-a cununat religios în cursul zilei de sâmbătă. Marea petrecere a costat nu mai puțin de 500.000 de euro. În urma evenimentului, proaspeții miri au reușit să strângă nu mai puțin de 600.000 de euro. Desigur că banii nu au reprezentat și nici nu vor reprezenta un interes deosebit pentru niciunul dintre amorezi, pentru că ambii provin din familii înstărite.

Teodora Becali și soțul ei, decizie incredibilă, după nuntă
Teodora Becali și soțul ei, decizie incredibilă, după nuntă

Cu ce dar a „sărit” socru mic?

„Am dat la ospatari, nu ştiu… 15.000 de euro, ca să se bucure, că mai bine fac o jertfă pentru oameni care s-ar bucura pentru 200 de euro mai mult decât noi pemtru nuntă. Sunt copiii care câştiga 200 de lei pe lună şi daca le dau 1.000 de lei e bucurie să ducă acasă. Şi atunci eu fac milostenie pentru fetele mele, Maica Domnului, aşa fac tot ce fac, fac pentru ele”
Gigi Becali

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI