Câți bani au dat Ioan și Victor Becali, Teia Sponte și Vasile Geambazi la nunta Teodorei. Apropiații lui Gigi nu s-au lăsat mai prejos

Câți bani au dat Ioan și Victor Becali, Teia Sponte și Vasile Geambazi la nunta Teodorei. Apropiații lui Gigi nu s-au lăsat mai prejos

A fost sărbătoare mare în familia Becali, sâmbătă, pe 12 octombrie, când fiica latifundiarului s-a măritat cu Mihai Mincu. Imediat după evenimentul care a fost organizat în stil grandios, la Palatul Snagov, s-a aflat și câți bani a strans Teodora la nuntă. A primit sume impresionate în plic și din partea unchilor săi.

Câți bani au dat Ioan și Victor Becali, Teia Sponte și Vasile Geambazi la nunta Teodorei

Invitații nu s-au sfiit, la râdul lor, să cheltuie sume mari de bani pentru darul de nunta al Teodorei. Fiica lui Gigi Becali a emoționat pe toată lumea cu discursul său, în care le adresa mulțimiri părinților ei, iar lumea din sală a început să plângă.

Câți bani au dat Ioan și Victor Becali, Teia Sponte și Vasile Geambazi la nunta Teodorei. Apropiații lui Gigi nu s-au lăsat mai prejos
Apropiații lui Gigi Becali nu s-au lăsat mai prejos când a venit vorba să ofere daruri generoase de nuntă

Invitații au petrecut până în zori de zi, alături de patronul FCSB și familia sa, iar la final nu s-au lăsat mai prejos, când a venit momentul să își arate aprecierea față de miri. Darurile de nuntă au fost unele consistente și au venit din partea apropiaților lui Gigi Becali.

Considerată nunta anului 2019, ziua cea mare a Teodorei Becali i-a adus acesteia și proaspătului său soț sume generoase de bani. Gigi le-a oferit tinerilor miri un cadou de un milion de euro, pentru a începe căsnicia cu bine. Nici unchii săi nu au dezamăgit la capitolul daruri. Victor , alături de Ioan Becali le-a oferit câte 50.000 de euro și la fel au procedat și Teia Sponte sau Vasi Geambazi.

Au fost angajați 11 bodyguarzi la nunta Teodorei!

Teodora este una dintre cele trei fiice ale lui Gigi Becali și s-a măritat cu câteva zile în urmă, evenimentul reunind peste 700 de invitați. Au fost prezente nume grele din showbiz-ul românesc, dar și din fotbal. Mai mult, mirii au strâns suma fabuloasă de 600.000 de euro de la invitați, alături de milionul de euro oferit de latifundiar.

De asemenea, la finalul nunții, Gigi le-a oferit chelnerilor câte o hârtie de 200 de euro, pentru a-i recompensa pentru eforturile depuse la evenimentul fiicei sale. Pentru a-și arăta gratitudinea, patronul FCSB i-a chemat pe cei 50 de angajați de la nunta organizată la Palatul Snagov.

Totodată, pentru că și-a dorit ca nunta Teodorei să nu fie în vreun fel umbrită de incidente, latifundiarul a angajat nu mai puțin de 11 gărzi de corp. Aceștia au asigurat paza și la ceremonia religioasă și aveau ca misiune să nu lase să intre persoane care nu se aflau pe lista invitaților, potrivit gsp.ro.