Decizia pe care a luat-o Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, după zvonurile despărțirii dintre el și Lidia Buble

Decizia pe care a luat-o Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, după zvonurile despărțirii dintre el și Lidia Buble
Decizia pe care a luat-o Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion, după zvonurile despărțirii dintre el și Lidia Buble

În ultimele zile au apărut tot mai multe informații conform cărora Lidia Buble și Răzvan Simion s-ar fi despărțit. Problemele între Lidia Buble și Răzvan Simion ar fi apărut la scurt timp după ce prezentatorul de televiziune a fost surprins în compania unei roșcate căreia i-a dus mâncare la pachet.

Ce decizie a luat Diana Simion după zvonurile de despărțire dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

Și cu toate că după ce au apărut acele imagini, Lidia și Răzvan au stat față în față în emisiunea pe care el o prezintă, se putea observa și o răceală între cei doi.

Mai mult decât atât, Lidia Bublea a luat decizia care a amplificat zvonul despărțirii, și anume, cântăreața a șters toate fotografiile în care apărea alături de Răzvan Simion.

În timp ce cei doi pare că s-au despărțit, Diana Simion își vede liniștită de viața ei. Ea a tratat cu indiferență toate informațiile legate de fostul ei soț, fără a posta pe pagina de socializare vreun text în care să își exprime părerea despre această despărțire.

Iar asta pentru că, în urmă cu cinci ani, Diana Simion se afla în postura de femeie înșelată.

Diana și Răzvan Simion au fost împreună mai bine de 15 ani, în 2015, viața lor s-a schimbat radical, după ce prezentatorul tv s-a îndrăgostit de Lidia Buble și nimic nu l-a mai ținut lângă familie, deși la mijloc erau și doi copii.

Diana Simion s-a mutat la Timișoara! Este fericită și iubește din nou

Diana Simion a dorit să divorțeze de îndată ce au apărut în presă materiale detaliate despre amorul interzis dintre soțul ei și Lidia Buble.

”S-au despărțit în mare secret, în primăvara anului 2016, la notar, și au decis și cum să își împartă bunurile, fără a se mai ajunge la tribunal”, au precizat la acel moment apropiații fostului cuplu.

Menționăm că Răzvan Simion a divorțat de Diana Simion, după o căsnicie de 15 ani. Cei doi copii au rămas în grija mamei, care imediat ce a vândut vila din Corbeanca unde locuise cu Răzvan, s-a mutat la Timișoara. Acolo, aceasta și-a văzut mai departe de viața ei, și-a crescut copiii și s-a și îndrăgostit din nou, iar relația ei pare una frumoasă și liniștită.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI