Lidia Buble, situație inedită după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Răzvan Simion. Cu cine a apărut

Lidia Buble, situație inedită după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Răzvan Simion. Cu cine a apărut

Lidia Buble a fost văzută în compania altui bărbat celebru după ce au apărut zvonurile conform cărora ea și Răzvan Simion și-ar fi spus ”adio”.

Cu cine a apărut Lidia Buble după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Răzvan Simion

În februarie, în presă era scris că artista și prezentatorul sunt tot mai departe unul de celălalt. El plecase în vacanță cu fosta soție și copiii, iar ea a rămas în București. Nici pandemia nu i-a ținut aproape. Lidia a mers la părinții ei, la Deva, pentru a-i fi aproape tatălui bolnav, în timp ce Răzvan a rămas în Capitală, fiind surprins și acasă la o altă femeie, cu o pungă de mâncare în mână. În plus, cei doi nu au mai postat nicio imagine împreună de ceva vreme.

„Am venit ca să am grijă de tati și să o ajut pe mama. Tata nu se simte bine de două luni. Ei au avut grijă de noi atâția ani, iar acum este rândul nostru”, a povestit solista, în cadrul emisiunii Teo Show.

Lidia Buble, situație inedită după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Răzvan Simion. Cu cine a apărut
Lidia Buble, alături de Emil Rengle

Recent, odată cu redeschiderea teraselor, cântăreața a participat la un eveniment, unde a fost fotografiată alături de alți colegi de breaslă. Printre ei, și dansatorul Emil Rengle, în compania căruia părea că se simte foarte bine. Cu toate acestea, totul este neclar, însă lămuriri din partea Lidiei întârzie să apară.

Formează un cuplu de mai bine de 4 ani

Răzvan Simion a anunțat, în vara anului 2015, că s-a despărțit de soția sa, Diana, după 15 ani de căsnicie. Prezentatorul de la ”Neatza” are doi copii: Ianca și Tudor. Lidia este din Deva, are 10 frați și face parte dintr-o familie de penticostali. Relația cu Răzvan Simion, confirmată ulterior, i-a adus succes pe plan profesional.

“Eu mă retrăgeam dintr-o relație care a durat mult, de pe urma căreia am doi copii senzaționali (n.r.: Ianca și Tudor). Se produsese o ruptură din care nu am putut să ieșim niciunul dintre noi”, a declarat Răzvan Simion într-un interviu mai vechi pentru Revista Unica.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI