Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio? Detaliul care i-a dat de gol

Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio? Detaliul care i-a dat de gol
Lidia Buble și Răzvan Simion și-au spus adio? Detaliul care i-a dat de gol

Sunt împreună de 6 ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizz-ul autohton. Însă, există zvonuri care notifică înrăutățirea situației, ba chiar poziționarea protagoniștilor la un pas de despărțire. Ca în orice context, detaliile fac diferența, iar în acest caz, Lidia a fost cea care s-a dat de gol, întărind supozițiile care îi anunță separați.

Și-au spus adio? Cum s-a schimbat relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion

Deși formată pe neașteptate, relația dintre Lidia Buble și Răzvan Simion părea că întruchipează cuplul perfect. În lumina reflectoarelor, cei doi apăreau mereu cu zâmbetul pe buze și gata să își facă declarații de dragoste unul celuilalt în orice clipă. În spate, însă, existau detalii care duceau spre o despărțire. În februarie, presa scria că artista și prezentatorul sunt tot mai separați. El a plecat în vacanță cu fosta soție și copiii, iar ea a rămas în București.

De altfel, nici în pandemie, moment perfect pentru a sta la discuții, nu au fost împreună. Lidia a plecat la părinți, la Deva, iar Răzvan a fost surprins acasă la o altă femeie, cu o pungă cu mâncare, gest care a fost interpretat.

Acum, sfera în care s-au învârtit dovezile a fost cea online. Cei doi nu au mai postat nicio imagine împreună de ceva vreme, nu se mai urmăresc pe rețelele de socializare, iar fotografiile vechi sunt și ele rare, confom spynews.ro. Cu toate acestea, solista continuă să pozeze într-o persoana fericită și plină de entuziasm, iar Răzvan îi urmează îndeaproape exemplu.

Lidia, despre copii

„Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze”, spunea Lidia într-o emisiune TV.