Decizia luată de Reghecampf în procesul cu Anamaria Prodan. Cererea de la tribunal

Decizia luată de Reghecampf în procesul cu Anamaria Prodan. Cererea de la tribunal
Laurentiu Reghecampf se razbuna pe Anamaria Prodan

Procesul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf (47 de ani) și Anamaria Prodan (49 de ani) este departe de a se fi încheiat. După bătaia în plină stradă, care a făcut înconjurul României, celebrul antrenor este mai decis ca niciodată în privința unui lucru. Ce îi interzice impresarei să mai facă, potrivit unor surse familiarizate cu acest scandal.

Decizia lui Reghecampf după bătaia cu Anamaria Prodan

Episodul șocant în care Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au împărțit pumni a uimit România. Amândoi sunt deciși să meargă până în pânzele albe pentru a-și face dreptate. Mai nou, partenerul Corinei Caciuc cere ca impresara să nu-i mai poarte numele de familie. În aceste condiții, vedeta ar putea fi nevoită să revină la numele pe care-l avea trecut în buletin înainte de a-și oficializa relația cu antrenorul.

Ce îi interzice impresarei FIFA

În dosarul de divorț, Laurențiu solicită ca Anamaria să nu-i mai poarte numele de familie. Dacă i se acceptă cererea, impresara se va numi Dumitrescu, în urma primului mariaj cu Tiberiu Dumitrescu. Așadar, la finalul divorțului de Reghecampf, ea va figura Anamaria Ionela Dumitrescu. Dacă va dori, vedeta poate face demersuri pentru a-și schimba numele de familie în Prodan. Legea îi permite să facă asta.

Scandalul a ajuns și în presa internațională

După incidentul care a avut loc la reședința familiei Prodan-Reghecampf de la Snagov, poliția locală a demarat o anchetă. Se pare că antrenorul, care activează în Azerbaijan, la Neftchi Baku, a mers în județul Ilfov pentru a-și vizita fiul, pe Laurențiu Reghecampf Jr. (Bebeto), dar a fost întâmpinat de agenta FIFA. În scurt timp, s-a ajuns la violență fizică, iar cei doi și-au împărțit câteva lovituri, după care au ajuns în fața oamenilor legii. Autoritățile au deschis dosare penale pe numele vedetelor și au emis ordine temporare de restricție.

La botezul fiului său Liam, Reghecampf s-a afișat cu ochiul vânăt, în timp ce Prodan a necesitat îngrijiri medicale la spital. După eveniment, antrenorul s-a întors în Azerbaijan, unde are contract cu Nefchi Baku până în vara lui 2024.

Reghe rămâne antrenor în Azerbaijan

Presa din Azerbaijan anunță că patronii Neftchi Baku au decis ca Laurențiu Reghecampf să continue la club și să facă abstracție de incidentul dintre el și fosta lui soție.

„Laurențiu Reghecampf, care a semnat cu Neftchi la începutul acestui sezon, are contract până în vara lui 2024. România a retrogradat în Liga Națiunilor, iar Reghecampf a fost pe listă pentru preluarea naționalei.

În primul rând, conducerea lui Neftchi nu are nici cea mai mică intenție de a se despărți de antrenorul cu care a început colaborarea în iunie. Jucătorii lui Neftchi nu sunt nici ei îngrijorați deloc, pentru că știu că Reghe va continua la echipă”, au scris jurnaliștii azeri.

Val de ironii după bătaia în stradă

Scandalul Prodan – Reghecampf a ajuns să fie ironizat masiv de internauți. Cei mai comici români s-au grăbit să facă glume pe bandă rulantă pe seama neînțelegerilor dintre cei doi soți. Multă lume a crezut că au dat-o cumva la pace și că fiecare își vede de familie și afaceri, dar nu a fost deloc așa: „Meciul de box dintre Anamaria Prodan și Reghecampf a fost mai mișto decât Mayweather vs Pacquaio!” / „A dat și ea, am luat și eu…” / „Are cineva idee când e returul între Anamaria Prodan și Reghecampf?”.