Cum s-au amuzat internauţii pe seama scandalului Prodan – Reghecampf. Cele mai tari glume care au apărut pe internet

Cum s-au amuzat internauţii pe seama scandalului Prodan - Reghecampf. Cele mai tari glume care au apărut pe internet
Glume despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns de râsul internauților. Cei mai comici români s-au grăbit să facă glume pe bandă rulantă pe seama scandalului dintre cei doi soți. Mulți au crezut că securea războiului a fost îngropată după ce impresara a dat de înțeles că se bucură în sfârșit de o viață liniștită, dar nu a fost deloc așa. Băiata dintre cei doi a adus la suprafață o serie de glume incredibile care au făcut înconjurul internetului.

Glume despre bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: internauții nu au stat mult pe gânduri

Românii demonstrează că sunt extrem de creativi și în cele mai nefericite situații. Nu de puține ori internauții au luat în derâdere evenimente triste care au prins astfel o altă lumină datorită glumelor făcute. Nu a durat mult până ca bătaia dintre Prodan și Reghecampf să ajungă la urechile lor.

Lumea mondenă a fost șocată de scenele agresive dintre cei doi soți. Unii au rămas în tabăra impresarei, alții îl apără pe antrenor, iar cei care sunt la mijloc au avut de unde să se inspire pentru un material de stand-up de nota 10. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au luat la bătaie la finalul săptămânii trecute la mai bine de un an de când și-au spus adio în mod public.

Vedetele și-au împărțit pumni și palme în fața casei agentului FIFA. Acesta a fost un motiv perfect pentru a pune la încercare creativitatea românilor. Iată doar câteva din glumele care au strâns cele mai multe reacții!

  • Meciul de box dintre Anamaria Prodan și Reghecampf a fost mai mișto decât Mayweather vs Pacquaio!
  • A dat și ea, am luat și eu…
  • Are cineva idee când e returul între Anamaria Prodan și Reghecampf?
  • Laurențiu Reghecampf a înșelat-o pe Anamaria Prodan și tu crezi că hăndrălăul tău vorbește doar cu tine…
  • În plină criză financiară Federația Română de Box a făcut angajări în regim de urgență. Au fost angajați pe post de antrenori-jucători Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Să vezi performanțe acum la Federație.

,,Je suis Reghecampf”

Cu toate astea, de departe cea mai bună ironie făcută de un român a fost poza cu Dan Alexa cu mesajul ,,Je suis Reghecampf”.

Analogia făcută dintre episodul violent de acum și cel dintre impresară din Dan Alexa din iulie 2019 a fost savurată de toată lumea. Amintim că fosta prezentatoare de TV l-a lovit atunci în față pe antrenorul român care o pregătea pe Astra în acele momente.