Anamaria Prodan, impresionată de gestul făcut de o admiratoare pentru ea. A făcut totul public. Foto

Anamaria Prodan, impresionată de gestul făcut de o admiratoare pentru ea. A făcut totul public. Foto
Anamaria Prodan, impresionată de gestul făcut de o admiratoare pentru ea.

Anamaria Prodan a rămas impresionată de gestul făcut de o admiratoare pentru ea. Impresara, care a trecut recent printr-un scandal uriaș iscat între ea și Laurențiu Reghecampf, în care s-a ajuns la violență fizică, dosare penale și ordine temporare de restricție, se bucură de simpatia și susținerea fanilor.

Anamaria Prodan, impresionată de gestul făcut de o admiratoare pentru ea

Anamaria Prodan a postat pe Instagram imaginea unui tatuaj pe care și l-a făcut o fană, în care apare apare tatuat chipul impresarei chiar pe picior. Gestul admiratoarei a impresionat-o profund pe Anamaria Prodan. De asemenea, se poate vedea în tatuaj că celebra femeie de afaceri ține în mână un pumn de dolari încasați de FIFA. Vezi imaginea în galeria foto a articolului!

Fiul Anamariei Prodan, „traumatizat” de bătaia dintre părinții săi

Amintim că recent Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost filmați luându-se la bătaie în plină stradă. Ei și-au împărțit pumni și palme, la propriu. Conform ultimelor declarații ale vedetei, se pare că și Bebeto, fiul celor doi foști parteneri, ar fi văzut apoi imaginile cu întreg scandalul dintre părinții săi. Impresara a dezvăluit că acest incident l-a marcat profund pe adolescentul de 14 ani, care se simte „traumatizat”

„Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară şi nu se poate opri din plâns. Plânge pentru că spune că tatăl lui l-a făcut de râs la şcoală, în faţa colegilor şi în faţa întregii ţări. Bietul copil nu mai vrea să iasă din casă de ruşine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat.

Mai mult, copilul a fost ameninţat că va fi luat pe sus şi dus cu forţa acasă la Corina Caciuc. Copilul este pur şi simplu traumatizat. Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie”, a declarat Anamaria Prodan, la o zi de la bătaia cu Reghecampf, potrivit realitatea.net.

În ceea ce-l privește pe Laurențiu Reghecampf, după botezul fiului său, Liam, s-a întors în Azerbaijan, unde are contract cu echipa Nefchi Baku până în vara lui 2024. Presa din Azerbaijan a anunțat că șefii lui Neftchi Baku au decis ca antrenorul să își continue activitatea la club și să facă abstracție de incidentul șocant dintre el și fosta soție. La rândul său, și Reghecampf a asigurat conducerea echipei că nu va pleca.