Decizia luată de Răzvan Botezatu după reacțiile adverse de la vaccin. Ce va face acum

Răzvan Botezatu s-a vaccinat anti-COVID-19 și a avut câteva reacții adverse greu de suportat. El a primit serul AstraZeneca din lotul la care s-au constata probleme, motiv pentru care a avut o reacție alergică severă.

Răzvan Botezatu, decizie după reacțiile la vaccin

I-au apărut bube, a avut dureri de cap, febră, greață, frisoane și somnolență. Răzvan Botezatu a declarat că deși se simte foarte rău, știe că vaccinarea este singura soluție prin care poate fi protejat și își poate relua viața de dinainte de pandemie.

În ciuda faptului că a avut reacții adverse atât de severe, Răzvan Botezatu a decis să își facă și rapelul și vrea să facă o schimbare importantă în viața lui.

El a declarat că își dorește  să se mute din București în locul în care s-a născut, Agigea.

”Chiar dacă am avut asemenea probleme cu vaccinul, am decis, după ce am urmărit ce se întâmplă la nivel mondial, să fac și rapelul, sunt convins că va fi mai bine, că nu voi mai avea atât de multe reacții adverse și atât de severe.

O fac și pentru mine, dar o fac și pentru cei din jur, trebuie să ne protejăm contra coronavirusului prin orice mijloace posibile. Mi-e frică, nu zic nu, dar totuși asta e cea mai bună variantă”, a spus Răzvan Botezatu, pentru wowbiz.ro.

În plus, tânărul își dorește să se mute în casa părintească, locul de unde urmează să își conducă afacerea.

 ”Am, totuși, casă acolo, nu stă nimeni în ea de cinci ani. Aici plătesc chirie, nu puțin, și nu mai am loc oricum cu toate produsele pe care trebuie să le vând…

Zici că e depozit. Așa că am decis să mă duc acasă, să stau în casa părintească și să îmi derulez afacerea de acolo.

Cu banii de chirie o și renovez, deja e șantier acolo, o voi face superbă. ȘI o să am și loc suficient pentru a depozita toate lucrurile de care am nevoie, tot ce vând. Așa că, cel puțin câteva luni, voi locui departe de București.

Oricum, să fim serioși, avem autostradă, dacă e nevoie ajung în București în două, trei ore. Iar prietenii îmi vor fi aproape, oricum, ne vom vizita des, reciproc”, a continuat Răzvan.

Ce reacții adverse a avut Răzvan Botezatu la serul AstraZeneca

Tânărul a povestit că s-a simțit foarte rău în urma imunizării cu serul de la AstraZeneca. A fost vaccinat cu lotul problematic, iar efectele nu au întârziat să apară. De la bube pe tot corpul, până la stări de somnolență și febră, Răzvan Botezatu a trecut prin toate.

”Am crezut că leșin. Doar mie mi se putea întâmpla. Ce să mai zic, acum îmi explic de ce mă simt atât de rău, de ce nu îmi trec bubele și de ce este din ce în ce mai rău. Dar, sincer, cât ghinion să am? Îmi tot zic că nu se poate să am atât ghinion, sunt distrus de bubele astea…Dureri de cap, febră, greață, frisoane, somnolență, tot… Sincer, am toate reacțiile adverse posibile, dar știu că, până la urmă, va fi bine. Vreau să fiu protejat, vreau să îmi pot relua viața, cât de cât, așa cum era înainte, iar asta e singura variantă: vaccinarea. O spun și medici, o spun și oameni care știu despre ce vorbesc, ar fi culmea să mă dau eu în spectacol și să zic invers.(…) Mă simt rău, mă simt obosit, toate acesta din cauză că un vaccin nu a fost cum trebuia. Sunt curios cine răspunde pentru toate acestea, sunt curios dacă va ieși cineva să zică că îi pare rău. Și, bănuiesc, nu sunt eu singurul cu probleme”, a spus vedeta. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI