Răzvan Botezatu, probleme de sănătate după vaccinarea cu AstraZeneca. Ce i-a apărut pe corp, de fapt

Răzvan Botezatu, probleme de sănătate după vaccinarea cu AstraZeneca. Ce i-a apărut pe corp, de fapt
Răzvan Botezatu, reacție la vaccinul AstraZeneca

Răzvan Botezatu vine cu mărturii neașteptate pentru fanii acestuia. Cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare sunt îngrijorați de ce s-a întâmplat cu vedeta. Ce i-a apărut pe corp după ce s-a vaccinat cu AstraZeneca?

Răzvan Botezatu, probleme după vaccinarea cu AstraZeneca

Fostul prezentator de televiziune a părăsit lumina reflectoarelor, și-a asumat orientarea mult discutată în tabloidele de scandal, iar acum se pare că a dat de un ghinion. Vedeta trece prin momente grele din cauza vaccinului AstraZeneca. Surpriza extrem de neplăcută a fost să audă după ce i-a fost administrat serul faptul că lotul vaccinului în cauză a fost suspendat în toată lumea. CNCAV a precizat în cursul zilei de joi:

„Cu privire la lotul ABV 5300 de 1,6 milioane de doze de vaccin distribuite în 17 ţări din Uniunea Europeană (Lituania, Estonia, Luxemburg, Letonia, Irlanda, Danemarca, Bulgaria, Austria, Grecia, Suedia, Olanda, Polonia, Spania, Franţa, Islanda), pentru care anumite state au luat decizia de a suspenda temporar vaccinarea cu vaccinuri din lotul respectiv şi pentru care Agenţia Europeană a Medicamentului a demarat o investigaţie, menţionăm că România nu a primit doze din acest lot.”

„Nu sunt eu singurul cu probleme”

Răzvan a avut mari emoții după ce a aflat toate cele de mai sus, explicându-se ulterior starea sa de rău și semnele apărute pe corp care sunt din ce în ce mai proeminente. Bărbatul se gândește să refuze să mai facă rapelul, dar speră totuși ca lucrurile să se clarifice până când va fi chemat la a doua administrare a vaccinului: „Dar, sincer, cât ghinion să am? Îmi tot zic că nu se poate să am atât ghinion, sunt distrus de bubele astea…”

„Deja sunt, de două săptămâni, pe tratament pentru bubele care mi-au ieșit, nu e nicio îmbunătățire, ba chiar dimpotrivă, mă mănânc mai rău ca oricând. Mă simt rău, mă simt obosit, toate acesta din cauză că un vaccin nu a fost cum trebuia. Sunt curios cine răspunde pentru toate acestea, sunt curios dacă va ieși cineva să zică că îi pare rău. Și, bănuiesc, nu sunt eu singurul cu probleme.

În două săptămâni de când am probleme, am sunat la salvare de câteva ori. La un moment mă simțeam atât de slăbit încât abia ă țineam pe picioare. Apoi au aărut bubele astea, pe tot corpul, mă mănâncă de leșin, deja mi-a fost schimnat tratamentul de trei sau patru ori, și tt nu simt nicio diferență, ba chiar e mai rău. Ce să mai fac?”
Răzvan Botezatu