Decizia judecătorilor în procesul de mită în care este implicată Lidia Buble. Ce trebuie să facă polițiștii

Decizia judecătorilor în procesul de mită în care este implicată Lidia Buble. Ce trebuie să facă polițiștii
Decizia judecatorilor in procesul de mita in care este implicata Lidia Buble. Ce trebuie sa faca politistii

Într-o noapte de ianuarie 2021, Lidia Buble a fost oprită, pe străzile din Capitală, de către doi polițiști care i-au cerut mită. Artista le-ar fi dat câte 450 de lei fiecăruia, după ce oamenii legii ar fi descoperit că artista circula fără să aibă asupra ei declarația pe propria răspundere necesară în contextul pandemic de anul trecut. Ce au decis judecătorii privind procesul de mită de acum un an de zile.

Ce decizie au luat judecătorii în procesul de mită în care e implicată Lidia Buble

Noi informații apar în procesul de mită în care este implicată artista Lidia Buble. În noaptea dintre 14 și 15 ianuarie 2021, cântăreața a oferit 900 de lei mită unei patrule de poliție în care se aflau doi agenți.

Polițiștii i-ar fi cerut solistei câte 450 de lei fiecare, deoarece blondina fusese prinsă circulând pe străzile din București, târziu în noapte, fără a avea asupra ei declarația pe propria răspundere necesară în contextul pandemic de atunci.

Anchetatorii au preluat cazul în momentul în care Lidia Buble a sunat un prieten, pentru a se sfătui în legătură cu situația delicată în care se afla la momentul respectiv, fără să știe că amicul său era cercetat de DIICOT într-o problemă privind siguranța națională.

Pentru că nu avea bani la ea, polițiștii au escortat-o pe artistă până acasă, de unde Lidia Buble a luat cardul și a mers până la cel mai apropiat bancomat, de unde a scos suma pe care i-au cerut-o polițiștii.

Polițiștii sunt obligați să dea înapoi mita luată de la artistă

Cei doi oameni ai legii au fost trimiși în judecată, iar, recent, magistrații le-au pus sechestru pe conturi. De asemenea, agenții de circulație sunt obligați să returneze banii pe care i-ar fi luat de la cântăreața Lidia Buble, conform spynews.ro.

Mai mult de atât, instanțele de judecată le-au respins polițiștilor cererea de ridicare a controlului judiciar, astfel că cei doi agenți sunt nevoiți să meargă în continuare să semneze la secția de poliție și să anunțe de fiecare dată când părăsesc localitatea.

Lidia Buble a rămas discretă în privința dosarului în care este implicată de mai bine de un an de zile, fiind un subiect delicat pentru ea.

Urmăriți Playtech.ro și pe