Decizia incredibilă luată de Narcisa Suciu după operația suferită. Mulți se vor întrista (exclusiv)

Decizia incredibilă luată de Narcisa Suciu după operația suferită. Mulți se vor întrista (exclusiv)
Narcisa Suciu a suferit o interventie chirurgicala grea

S-a aflat care este decizia incredibilă luată de Narcisa Suciu după operația suferită. Mulți dintre fanii artistei se vor întrista după ce vor afla ce vrea să facă îndrăgita artistă. Narcisa Suciu, 47 de ani, pare să fi depășit cu brio perioada extrem de dificilă a vieții sale după ce la jumătatea lunii iulie ea s-a confruntat cu grave probleme de sănătate.

Ce decizie a luat Narcisa Suciu după ce a fost operată de urgență. „Mi-au și spus că a fost o chestie tare delicată”

Narcisa Suciu a fost operată de urgență din pricina unei apendice perforat, iar solista a părăsit de curând spitalul unde a stat internată mai bine de zece zile. Îndrăgita artistă a spus cum se simte după intervenție și ce planuri de viitor are.

„Am părăsit spitalul în weekendul care a trecut. Încă mă resimt, dar e cu totul altceva, totuși. Nu mulți ar fi scăpat din povestea prin care am trecut. De altfel, medicii mi-au și spus că a fost o chestie tare delicată. Am avut și noroc fiindcă m-a ajutat constituția, cel mai probabil. Poate pe mulți alții într-o situație similară nu i-ar fi ajutat!”, a declarat Narcisa Suciu, potrivit IMPACT.ro.

Narcisa Suciu a ajuns în stare gravă la spital

Celebra cântăreață a precizat că simte că viața sa a atârnat de un fir de păr, astfel că apreciază la superlativ munca medicilor depusă pentru ea.

„De câteva săptămâni există în viața mea un om de care ascult orbește. Este vorba despre medicul primar chirurg Octavian Arnăutu, cel care m-a operat și care a avut mare grijă de mine. Și acum, după externare, mă duc zilnic la control, la el. Mi se schimbă pansamentul, vorbesc cu el și aștept pașii următorii pe care-i am de făcut ca să închid definitiv capitolul acesta. Am foarte multă încredere în doctorul Arnăutu!”, a mai spus Narcisa Suciu.

Narcisa Suciu, în continuare sub supravegherea medicilor

De asemenea, Narcisa Suciu va rămâne pentru următoarele săptămâni sub atenta supraveghere a medicilor, urmând să facă alte diverse analize. De asemenea, artista a spus că deocamdată nu se pune problema de cântat și nici de dus înapoi în Finlanda. Narcisa Suciu trăiește de mai mulți ani în Finlanda.

„Nu se pune problema să mai cânt sau altceva. Nici să mă întorc în Finlanda nu e cazul acum. Voi rămâne la București încă câteva săptămâni, cel mai probabil!”, a mai spus îndrăgita artistă.

Nu în ultimul rând, privind în urmă, Narcisa Suciu spune că nu își dă seama cum a reușit să cânte la cel mai recent concert al ei, cel de la Chitila de pe data de 17 iulie, când întregul ei organism se lupta cu efectele apendicelui perforat.