Decizia aiuritoare luată de Bianca Drăgușanu pentru fata sa. Ce i-a făcut Sofiei

Decizia aiuritoare luată de Bianca Drăgușanu pentru fata sa. Ce i-a făcut Sofiei
Decizia aiuritoare luată de Bianca Drăgușanu pentru fata sa. Cum a afișat-o pe copila sa, la împlinirea vârstei de 6 ani.

Decizia aiuritoare luată de Bianca Drăgușanu pentru fata sa. Sofia a împlinit duminică, 25 septembrie, vârsta de șase anișori. Felul în care și-a făcut apariția la petrecerea organizată cu ocazia zilei sale de naștere a ridicat multe semne de întrebare printre internauți. Desigur, copila nu are nicio vină. Mama sa se va confrunta, fără îndoială, cu nenumărate critici.

Sofia, fiica lui Victor Slav și a Biancăi Drăgușanu, a împlinit 6 ani

Au trecut șase ani de la momentul în care Bianca Drăgușanu a adus-o pe lume pe Sofia Natalia. Vedeta și fostul său partener Victor Slav, tatăl fetiței, au trăit momente de profundă emoție când au luat-o în brațe pentru prima dată pe fiica lor. Viața lor avea să se schimbe total, așa cum a mărturisit chiar bărbatul.

„Este un sentiment minunat! Este total altceva din momentul în care-ţi ţii copilul în braţe. Nimic nu mai contează. Totul se schimbă parcă în momentul ăla. Începe altă viaţă”, spunea Victor Slav, după ce a ținut-o în brațe pentru prima dată pe Sofia.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au căsătorit civil pe data de 6 septembrie 2013. În același an au făcut și cununia religioasă, însă mariajul nu a durat foarte mult timp. În ciuda tuturor acestor evenimente mai puțin plăcute, Sofia aduce în viața ambilor părinți numai bucurie.

Duminică, 25 septembrie, Bianca Drăgușanu a organizat o petrecere splendidă cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale. Celebritatea s-a dat peste cap pentru a-i oferi Sofiei cele mai frumoase amintiri.

Decizia aiuritoare luată de Bianca Drăgușanu pentru fata sa

Fetița a purtat o rochiță de culoare roz. Ținuta sa s-a asortat cu cea a mamei, care a optat pentru o salopetă de aceeași nuanță. Pe cap, copila lui Victor Slav a purtat o coroniță care a furat privirile tuturor. A fost o adevărată prințesă!

„Astăzi, noi suntem foarte fericite pentru că este ziua Sofiei. La mulți ani, prințesa lui mami! Te iubesc mult de tot. Noi astăzi suntem machiate și frumoase. Ne îndreptăm spre petrecere. Suntem fericite”, a spus Bianca Drăgușanu, într-o postare publicată la secțiunea Stories de pe Instagram.

Din nefericire, un detaliu ușor de remarcat la apariția Sofiei va deveni, cu siguranță, subiect de dezbatere printre internauți. Micuța a apărut la petrecerea organizată de mama ei machiată. Cu toții știm că un astfel de lucru este total condamnat de specialiști.

Medicii recomandă părinților să nu machieze copiii. Se pare, însă, că Bianca Drăgușanu a decis să îi ofere prințesei sale un plus de strălucire. Vedeta a publicat pe rețelele sociale mai multe imagini cu Sofia, mult admirate de internauți. Materialele pot fi vizualizate în galeria FOTO a acestui articol.