Ce le-a zis Sofia părinților ei recent. Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas fără cuvinte

Ce le-a zis Sofia părinților ei recent. Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas fără cuvinte
Ce le-a zis Sofia părinților ei recent. Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas fără cuvinte

Victor Slav și Bianca Drăgușanu se înțeleg de minune, chiar dacă au divorțat. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au împreună o fetiță, motiv pentru care au o relație apropiată.

Ce le-a zis Sofia părinților ei recent. Bianca Drăgușanu și Victor Slav au rămas fără cuvinte

Recent, cei doi au rămas surprinși de ceea ce le-a spus Sofia. Bianca Drăgușanu a povestit un episod dureros cu fiica ei.

Vedeta a fost pusă într-o situație delicată, atunci când micuța a întrebat-o de ce tatăl lor nu locuiește cu ele.

“Acum 2-3 zile m-am întâlnit cu tatăl ei m-a întrebat: „mami, noi de ce nu locuim ca o familie?”. Și i-am zis că ne întâlnim cu tati și o să-ți explice el. I-am pasat-o lui ”, a mărturisit vedeta.

În momentul în care Sofia și Bianca s-au întâlnit cu Victor, micuța i-a pus pe cei doi într-o situație stânjenitoare, la care niciunul dintre ei nu a știut cum să reacționeze.

” Ne-am întâlnit, Victor a luat-o în brațe și a dat cumva să ne ia pe amândoi în brațe. Victor o ținea de gât și m-a luat și pe mine și zice: „hai, pupați-vă!”.

Eu l-am pupat pe obraz și zice: „nu așa, de-adevăratelea”. Ea voia să fim o familie, să fim toți trei, a fost o situație la care n-am știut cum să reacționez .” a mai spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit în 2013, însă căsnicia nu a durat prea mult, așa că doar la un an cei doi au decis să divorțeze.

Acum, Bianca este împreună cu Gabi Bădălău, după un mariaj eșuat cu Alex Bodi, în timp ce Victor Slav are și el o relație pe care preferă să o păstreze privată.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav se înțeleg de minune

El a vorbit anterior despre faptul că el și Bianca își cresc împreună fetița, lucru pe care Sofia încă încearcă să îl înțeleagă.

“Sofia gestionează bine situația, deocamdată, nu au început întrebările. Dublă distracție, ai o familie mare, nu te plictisești. Aici ai jucăriile tale, dincolo ai alte jucării.

Am două relații cunoscute de publicul larg. Nu sunt genul de persoană care să etalez totul pe tavă, dar când se află nu ai ce face.

Suntem într-o relație de un an și patru luni, iubesc și sunt iubit”, a spus Victor Slav, anul trecut.

Și pentru că au decis să își creacă împreună fetița, anul trecut, Victor Slav și Bianca au serbat-o pe micuța lor, care a împlinit patru ani.

La petrecere a fost prezent și soțul Biancăi de la acea vreme, Alex Bodi. Deși situația nu a fost una prea comodă, cei trei s-au comportat ca niște adulți, iar în timp ce Alex Bodi i-a ținut tortul micuței, Victor Slav i-a cântat La Mulți Ani și a ajutat-o pe Sofia să sufle în lumănări.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI