03 oct. 2024 | 17:55

De unde provine carnea din magazinele Profi. Mulți români nu citesc eticheta

Diverse
De unde provine carnea din magazinele Profi. Mulți români nu citesc eticheta
Te bucuri la cel mai bun preț de carnea provenită de la animale crescute în cele mai bune condiții

Majoritatea marilor retaileri spun că, în general, aprovizionarea cu produse de origine animală se face de la producători locali, sau cel puțin așța e în teorie. Deși sunt mulți cei care își fac cumpărăturile din magazinele Profi, puțini sunt cei care știu de unde provine carnea din magazinele retailerului. Sunt mulți românii care nu citesc eticheta, din graba de a face cumpărături cât mai repede.

Profi continuă să își consolideze poziția de lider în retailul românesc

Pentru românii care au ales alte magazine, altele decât Lidl, Kaufland, Carrefour, etc, magazinele Profi au devenit o opțiune extrem de bună, mai ales prin prisma prețurilor practicate de retailer.

Profi este una dintre cele mai mari și mai extinse rețele de retail din România, oferind o gamă variată de produse alimentare și nealimentare la prețuri accesibile.

Cu o prezență puternică în toate regiunile țării, Profi s-a impus ca un brand de încredere pentru consumatori, fiind recunoscut pentru proximitatea magazinelor sale față de comunități și diversitatea produselor oferite.

Înființat în 2000, Profi și-a extins rapid rețeaua, deschizând sute de magazine în orașe mari, dar și în zone rurale, unde accesul la produse de calitate era mai limitat.

Știi de unde provine carnea din magazinele Profi?

Retailerul se mândrește cu diverse formate de magazine, de la supermarketuri obișnuite, până la magazine mai mici de proximitate, adaptate nevoilor comunităților locale. Prin aceste formate, Profi își propune să fie cât mai aproape de clienți și să le ofere o experiență de cumpărături rapidă și convenabilă.

Dar, deși numărul clienților săi a crescut, puțini sunt aceia care știu de unde provine carnea din magazinele Profi. Așa cum precizam la început, majoritatea produselor ar trebui, în mod normal, să vină din piața românească a crescătorilor de animale, având această obligativitate de a preciza acest aspect pe etichetele produselor.

Așa cum anunță retailerul, toate produsele au origine românești, dar câți citesc etichetele?

Mulți români nu citesc eticheta, ca să afle originea produselor

Conform informațiilor regăsite pe etichetele produselor vândute în magazinele Profi, mai toată carnea provine dintr-un singur loc, fiind vorba de Ferma din Deal.

„Produsele Ferma din Deal sunt ambalate în atmosferă controlată pentru ca prospeţimea și proprietățile să rămână intacte, iar sortimentele de carne să ajungă la tine în maximă siguranță.

Lanţul de distribuţie garantează un contact minim cu produsul, fiind prelucrat în condiții sigure direct de către producător. Rămâne doar să te bucuri la cel mai bun preț de carnea provenită de la animale crescute în cele mai bune condiții. Calitate şi prospeţime. Ne asigurăm constant că toate produsele beneficiază de cele mai potrivite condiții.

Produsele sunt verificate atât în zona de vânzări, cât și prin contraprobe”, se arată pe site-ul celor de la Profi.

Cu alte cuvinte, indiferent de ce carne am vorbi, de porc, oaie, pui, sau chiar amestec, toată are proveniență românească.

Parteneri
Ce se întâmplă când auzi cucuveaua cântând
Redactia.ro
Locatarul unui bloc, deranjat de o escortă care s-a mutat deasupra lui! Femeia l-a terorizat cu zgomotele din timpul partidelor de amor: „Am fost să discut cu ea”
Click.ro
„E toată mașina ruptă pe dedesubt. Uitați-vă ce crater e acolo”. Mărturiile șoferilor care au căzut în groapa uriașă de pe șosea
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Plăți mai ușoare pentru români. Dispar cardurile
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
Ungaria provoacă cutremur în Uniunea Europeană. A refuzat categoric: E periculos
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Radu Vâlcan, imagini de pe patul de spital. Ce mesaj a transmis prezentatorul Insula Iubirii
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro