De unde face bani soția lui Mihai Bobonete. Ce meserie și-a ales Cătălina

De unde face bani soția lui Mihai Bobonete. Ce meserie și-a ales Cătălina
De unde face bani soția lui Mihai Bobonete.

De unde face bani soția lui Mihai Bobonete. Ea și juratul de Românii au Talent sunt împreună de aproape un sfert de secol, însă rareori sunt văzuți împreună. În plus, puțini știu din ce anume își câștigă banii soția actorului. Cătălina este soție, mamă, dar activează și într-un domeniu care îi aduce un câștig frumos.

De unde face bani soția lui Mihai Bobonete

Mihai Bobonete este jurat la Românii au Talent, cunoscut fiind în țară mai ales datorită rolului intrepretat în serialul Las Fierbinți, unul dintre cele mai de succes seriale din România. Deși este extrem de dezinvolt și mereu cu zâmbetul pe buze, acesta și-a ținut viața personală mai departe de ochii lumii, fiind foarte discret cu acest capitol.

Mihai Bobonete și-a cunoscut soția când avea numai 14 ani și a știut încă de atunci că ea îi era sufletul pereche. Cei doi s-au căsătorit în anul 2003, însă au făcut nunta abia în 2017, în Vama Veche, înconjurați fiind de familie și cei mai apropiați prieteni.

„Am cucerit-o foarte devreme, undeva pe la 12 ani ai ei, 14 ai mei. Și uite că avem aproape 25 de ani de când suntem împreună. Așa că… am și uitat cum am cucerit-o.

Nunta efectiv am făcut-o anul trecut (2018), dar a durat că a trebuit să mă conving, stii… 25 de ani că vreau să rămânem. Glumesc! Am o relație destul de bună cu copiii, nevasta mă iubește, eu o iubesc pe ea așa că suntem fericiți”, spunea Bobonete.

„Familia e familie, aici nu negociez”

De asemenea, și Cătălina, soția lui Mihai Bobonete, este o persoană discretă, foarte rar însoțindu-l pe actor la petreceri sau alte evenimente mondene. Soția lui Bobonete este absolventă a Facultății de Psihologie, dar a ales să activeze într-un domeniu total diferit și destul de bănos, fiind, la ora actuală, make-up artist. Pentru Bobonete, familia rămâne pe primul loc în lista priorităților.

„Familia e familie, aici nu negociez timpul și atribuțiile mele de părinte și de soț, apoi serialul căruia îi datorez atât de mult și abia după vin emisiunile din televiziune și spectacolele mele de stand-up comedy și impro”.

De precizat este că cei doi soți sunt nașii unui alt cuplu celebru din showbiz: Eliza Gerogescu și Cosmin Natanticu. Cătălina și Bobonete sunt „niște ghizi spirituali extraordinari! Ieșiți din comun! Sincer vă spun, sunt mai mult decât bucuroasă că am un asemenea cuplu de nași”, potrivit mărturisirilor Elizei Georgescu Natanticu, pentru impact.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe