De necrezut! De ce un bărbat beat a incendiat o gospodărie din Argeș și i-a spart capul unui vecin

De necrezut! De ce un bărbat beat a incendiat o gospodărie din Argeș și i-a spart capul unui vecin
De necrezut! De ce un bărbat beat a incendiat o gospodărie din Argeș și i-a spart capul unui vecin

Un bărbat a fost reținut după ce a incendiat o gospodărie din Argeș, apoi a agresat un bărbat care a venit să ajute la stingerea flăcărilor. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, vineri, cu propunerea de arestare preventivă.

Un bărbat beat a incendiat o gospodărie, după o ceartă cu un alt bărbat

Joi seară, polițiștii din cadrul Secției de Poliției Rurală Stâlpeni au fost sesizați că, într-o gospodărie din localitatea Dîrmănești, a izbucnit un incendiu la o anexă. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că, pe fondul consumului de alcool, un bărbat de 29 de ani a intrat în conflict cu un vecin și a incendiat anexa în care acesta a pus fânul.

„Echipajul de poliţie care s-a deplasat la faţa locului a constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma verificărilor s-a stabilit că un bărbat de 29 de ani, pe fondul consumului de alcool şi în urma unui conflict cu cel care a depozitat fânul în anexă, ar fi incendiat nutreţul, iar ulterior incendiul s-a extins şi la acoperişul casei”, precizează IPJ Argeş.

Mai mult de atât, cel care a dat foc la anexă ar fi atacat un alt bărbat care venise să ajute la stingere flăcărilor. Cel din urmă a fost preluat și transportat la spital. Potrivit ISU Argeș, trei proprietăți au fost afectate. Bărbatul vinovat de incendiu a fost reținut pentru 24 de ore.

„La faţa locului a fost găsit un bărbat cu urme de violenţă fizică, care a fost preluat de echipajul SMURD şi este transportat la spital. Bărbatul preluat de către paramedici era conştient şi prezenta un traumatism cranio-cerebral”, precizează ISU Argeş.

Șase gospodării din Suceava, incendiate de același bărbat

Pompierii au intervenit, în noaptea de miercuri spre joi, la patru incendii provocate într-o comuna din Suceava. În total, șase gospodării au fost afectate de flăcări. Mai mult de atât, cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Un bărbat a incendiat, intenționat, mai multe gospodării din satul Păiseni, comuna Cornu Luncii. La fața locului au intervenit de urgență lucrătorii SVSU Cornul Luncii, Baia, Mălin și pompierii militari. Aceștia au intervenit cu o ambulanță SMURD și opt autospeciale.

”Şase proprietari, din satul Păiseni, comuna Cornu Luncii, au fost afectaţi de incendii, astă noapte, în urma unei acţiuni intenţionate. Au intervenit la faţa locului pompierii militari şi lucrătorii SVSU Cornu Luncii, Mălini şi Baia, cu 8 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD”, a transmis, joi dimineaţă, ISU Suceava.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI