6 case din Suceava au fost incendiate de un piroman, în cursul nopții. Oamenii legii încearcă să îl prindă pe individ

6 case din Suceava au fost incendiate de un piroman, în cursul nopții. Oamenii legii încearcă să îl prindă pe individ
6 case din Suceava au fost incendiate de un piroman, în cursul nopții

În noaptea de miercuri spre joi, pompierii au intervenit la patru incendii provocate într-o comună din Suceava. În total, șase gospodării au fost afectate. De asemenea, cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au făcut atac de panică. O tânără însărcinată a fost dusă la spital de urgență.

Șase case incendiate într-un sat din Suceava

În urma unei acțiuni intenționate, șase proprietari, din satul Păiseni, comuna Cornu Luncii, au fost afectați de incendiile de noaptea trecută. La fața locului au intervenit pompierii militari și lucrătorii SVSU Cornu Luncii, Mălini și Baia. În total, aceștia au intervenit cu opt autospeciale și o ambulanță SMURD.

”Şase proprietari, din satul Păiseni, comuna Cornu Luncii, au fost afectaţi de incendii, astă noapte, în urma unei acţiuni intenţionate. Au intervenit la faţa locului pompierii militari şi lucrătorii SVSU Cornu Luncii, Mălini şi Baia, cu 8 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD”, a transmis, joi dimineaţă, ISU Suceava.

Primul incendiu a fost semnalat în jurul orei 1:00. Atunci au fost incendiate locuințele a doi proprietari care stăteau unul lângă celălalt, în aceeași curte. Una dintre locuințe a fost afectată aproape în întregime. La a doua locuință au ars doar bunurile dintr-o încăpere.

Individul este căutat de oamenii legii

Doar câteva zeci de minute mai târziu, un alt incendiu a fost semnalat la patru stoguri de fân. Distanță față de acest incendiu și celelalte două case arse era de 150 de metri. În timp ce pompierii încă se luptau cu flăcările, un alt incendiu a izbucnit la 3 kilometri distanță. Acesta a avut loc la un adăpost de animale, care a ars în totalitate.

Ultimul incendiu a fost anunțat prin apel la 112 în jurul orei 04:00 dimineața. Și în acest caz, un alt stog de fân a fost incendiat. În urma acestui incendiu, au ars aproximativ 5 tone de furaje.

În timp ce pompierii se ocupau de flăcări, paramedicii de pe SMURD au acordat primul ajutor medical pentru cinci femei. Acestea au suferit atacuri de panică. Dintre acestea, o tânără însărcinată a fost transportată la spital.

”Pe timpul intervenţiilor, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical pentru cinci femei, care au suferit atacuri de panică. Dintre acestea, o tânără însărcinată, în vârstă de 24 de ani, a fost transportată la spital, pentru investigaţii suplimentare”, au mai transmis pompierii.

Pompierii au lichidat toate incendiile în jurul orei 06:00, iar oamenii legii îl caută pe vinovat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI