25 ian. 2024 | 14:24

De la ce vârstă e independentă financiar Andreea Mantea. Totul despre primul loc de muncă: „M-am stricat acum la bătrânețe” EXCLUSIV VIDEO

Monden
De la ce vârstă e independentă financiar Andreea Mantea. Totul despre primul loc de muncă:

Andreea Mantea este o prezență rară la mondenități, preferând să își împartă timpul între filmările pentru Casa iubirii de la Kanal D și fiul ei, David. A existat însă o perioadă, în care bruneta era abonată la evenimente, unde își îndeplinea sarcinile de hostess, pentru care era remunerată. Prezentatoarea TV a povestit, pentru Playtech Știri, de la ce vârstă este independentă financiar și care sunt slăbiciunile ei din prezent, pentru care alocă cei mai mulți bani.

Andreea Mantea: “Primul job a fost de hostess”

Andreea Mantea și-a dorit să aibă propriile venituri și nu să depindă de părinți, motiv pentru care a devenit independentă financiar  din ultimul an de liceu.

“De la 17-18 ani cam așa. Primul job a fost de hostess. Uite așa la evenimente, stăteam acolo la intrare și ziceam: Bună seara. Bine ați venit! Sănătate, ura și la gară! Și îmi luam banii și plecam acasă. Mereu rupeam ușa, Doamne!”, se amuză în prezent Mantea.

Vedeta recunoaște deschis că reușea să-și fenteze angajatorii prin scurtarea intenționată a programului de lucru, care oricum presupunea doar câteva ore pe zi, pe perioada de desfășurare a unui eveniment. Bruneta întâmpina invitații, dar la plecarea acestora era absentă.

“Trebuia să stăm până la finalul evenimentului ca să mai spunem și “la revedere”. Cum se intra și vedeam eu că nu mai vine nimeni, o dată ce mi-am primit banul, plecam. Și nu aveau ce să îmi zică, pentru că eram așa de drăguță și mă mai chemau”, a declarat, pentru Playtech Știri, vedeta Kanal D.

Citește și: Andreea Mantea, trasă la răspundere de fiul ei, David: “Ți se pare normal să glumești așa cu oameni pe care nu-i cunoști?” EXCLUSIV

Andreea Mantea: “Probabil încerc să compensez anumite lipsuri”

În acea perioadă, vedeta se bucura de fiecare sumă câștigată și avea grijă să își planifice cheltuielile astfel încât să nu risipească banii pe lucruri inutile.

“Dar să știi că nu am fost foarte cheltuitoare niciodată. Am fost foarte chibzuită, m-am stricat acum la bătrânețe, nu știu de ce, probabil încerc să compensez anumite lipsuri pe care le-am avut și încep să arunc cu banii: pâc, pâc”, a mărturisit, pentru Playtech Știri, Andreea Mantea.

Vedeta recunoaște că are câteva slăbiciuni, în care investește constant.

“Mâncarea, gențile, pantofii nu prea. Mâncarea și vacanțele”, ne-a spus ea.

Andreea Mantea a preferat să își încarce bateriile într-o vacanță exotică și a ales Insulele Maldive, unde s-a distrat cu fiul ei, David. Bruneta se numără printre vedetele de primă mână de la Kanal D și este plătită corespunzător.

Andreea Mantea a debutat pe sticlă ca reporter la Kiss Fm, după care și-a încercat norocul la un casting făcut de Răzvan și Dani la Neatza, unde și-a adjudecat postul de vecină.

Andreea Mantea, despre prima întâlnire cu șefii Kanal D

De la matinalul Antenei 1, bruneta a avut o traiectorie profesională ascendentă, prezentând formate care i-au pus în evidență calitățile. De-a lungul timpului, ea a lucrat la TVR 2, Antena 1 și Kanal D. Prima întâlnire cu șefii Kanal D a fost plină de emoții, întrucât Andreea își făcuse singură o schimbare de look.

“Țin minte că aveam părul foarte lung și mă deranja, nu puteam să fac nimic. Și într-o zi am luat o foarfecă și l-am tăiat până aici, deasupra umerilor, și exact a doua zi după ce m-am tuns am primit un telefon din partea celor de la Kanal D să mă invite la o întâlnire, o discuție, o propunere pentru un proiect și eu eram tunsă de mine.

Deci am luat părul așa, am băgat foarfeca, foarfecă din aia de croit, din aceea mare, și arătam exact cum arată o capră când o tunzi acasă, ciuntită peste tot. Cum mă duc eu la întâlnirea cu oamenii aceștia, Doamne?”, ne-a povestit într-un alt interviu Andreea Mantea.

Până la urmă a reușit să realizeze o coafură care i-a mascat tunsoarea inedită.

Citește și: Cum își educă Andreea Mantea fiul din punct de vedere financiar. Regula de la care nu se abate niciodată EXCLUSIV VIDEO

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Adevărul despre Traian Băsescu. Nimeni n-a știut. Ce a făcut pe timpul lui Ceaușescu
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Cine era ȘOFERUL MORT în accidentul de TRAMVAI! RĂSTURNARE ȘOCANTĂ de SITUAȚIE
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro